Prins William (39) was zoals verwacht aanwezig met zijn vrouw Kate Middleton (39) en hun zoon prins George (7) bij de finale van het Europees kampioenschap voetbal.
Volledig scherm
Prins William (39) was zoals verwacht aanwezig met zijn vrouw Kate Middleton (39) en hun zoon prins George (7) bij de finale van het Europees kampioenschap voetbal. © Pool via REUTERS

Hoe prins George tijdens het EK bewees dat William zijn ‘rolmodel’ vormt

RoyaltyPrins William (39) was zoals verwacht aanwezig met zijn vrouw Kate Middleton (39) en hun zoon prins George (7) bij de finale van het Europees kampioenschap voetbal. Op foto’s is te zien dat het drietal de Engelse ploeg, die het moest opnemen tegen Italië, enthousiast aanmoedigt. Daarbij viel volgens enkele Britse opvoedingsdeskundigen vooral op hoe prins George zijn vader als ‘rolmodel’ beschouwde.

  1. Britney Spears draagt vervanger voor vader voor: “Deze zaak is traumatiserend, krankzinnig en deprimerend”
    Celebrities
    1

    Britney Spears draagt vervanger voor vader voor: “Deze zaak is traumatise­rend, krankzin­nig en deprime­rend”

    Britney Spears (39) en haar nieuwe juridische team hebben een nieuw persoon aangedragen voor het curatorschap, dat nu wordt uitgevoerd door haar vader Jamie. Dat meldt TMZ. Haar nieuwe advocaat Mathew Rosengart zou een verzoek hebben ingediend om accountant Jason Rubin de nieuwe toezichthouder te maken. Het feit dat Britney Spears een rechtszaak moet aanspannen om ervoor te zorgen dat haar vader geen macht meer over haar kan uitoefenen, is volgens haar advocaat “traumatiserend, krankzinnig en deprimerend.”