REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Hoe Margot Robbie de leading lady van Hollywood wordt

De Australische actrice zal de komende twee jaar in 10 (!) nieuwe topproducties te zien zijn. De opvallendste? Eentje waarin ze de gesneuvelde  Robin Hood gaat wreken. Vanavond is ze om 20.35 uur ook op VTM te bewonderen in 'The Wolf of Wallstreet'.

0 reacties

 1. Na prins Harry wil ook prins Andrew een boek lanceren: “Hij wil zélf zijn associatie met Jeffrey Epstein uit de doeken doen”
  Royalty

  Na prins Harry wil ook prins Andrew een boek lanceren: “Hij wil zélf zijn associatie met Jeffrey Epstein uit de doeken doen”

  Moeten de Britse royals zich opnieuw schrap zetten? Prins Andrew (63) zou plannen maken om, net zoals zijn neef prins Harry (38), een autobiografie uit te brengen. Als een ‘Reserve 2.0' zou hij korte metten maken met de explosieve onthullingen over zichzelf en zijn familie en zou hij het een en ander willen rechtzetten. “Vergeleken met Harry heeft hij een veel diepere geschiedenis om uit te putten.”
 2. Ziggy uit 'K2 zoekt K3' trok naar Turkije voor nieuw gebit: “De horrorverhalen maakten me wél ongerust”
  PREMIUM
  BV

  Ziggy uit 'K2 zoekt K3' trok naar Turkije voor nieuw gebit: “De horrorver­ha­len maakten me wél ongerust”

  Ziggy Krassenberg (21), die deelnam aan ‘K2 zoekt K3', timmert verder aan zijn muziekcarrière. En daar hoort volgens hem ook een nieuw gebit bij. Hij trok naar Turkije, waar hij zijn tanden liet afvijlen en een volledig nieuw gebit van zirkonium kronen liet steken. In een openhartig interview blikt hij terug op zijn ‘K2 zoekt K3'-avontuur, vertelt hij over zijn cosmetisch tripje én toont het eindresultaat. “Als ik naar mezelf in de spiegel kijk denk ik ‘wauw’.”
 3. Ed Sheeran was jaloers op Justin Bieber en Shawn Mendes: “Waarom heb ik geen sixpack? Oh, omdat ik graag kebab eet en bier drink”
  PREMIUM
  Celebrities
  2

  Ed Sheeran was jaloers op Justin Bieber en Shawn Mendes: “Waarom heb ik geen sixpack? Oh, omdat ik graag kebab eet en bier drink”

  Ed Sheeran (32) ging van ‘doodgewone Britse kerel’ naar wereldster, in recordtempo. Maar de faam eiste zijn tol. De zanger praat nu openhartig over de mentale problemen die hij gedurende zijn carrière ontwikkelde. Niet alleen raakte hij verslaafd aan drank en drugs, hij worstelt ook al jaren met verschillende eetstoornissen. “Aanvankelijk at ik al mijn maaltijden dubbel, ik kon niet stoppen met eten”, aldus Ed.