Maaike Cafmeyer en Bart De Pauw, ten tijde van 'Het Geslacht De Pauw'.
Volledig scherm
PREMIUM
Maaike Cafmeyer en Bart De Pauw, ten tijde van 'Het Geslacht De Pauw'. © VRT

Hoe Maaike Cafmeyer de zaak tegen goede vriend Bart De Pauw op gang bracht: “Pas veel later kan je beseffen: ‘Dat was niet oké, ik heb me laten fucken’”

ShowbizzToen Bart De Pauw (52) te horen kreeg wie de vrouwen waren die over hem hadden geklaagd, bracht één naam hem volledig van zijn melk: Maaike Cafmeyer (47). Toen ook nog eens bleek dat zíj de hele zaak aan het rollen had gebracht, moest de politie het verhoor zelfs even stilleggen. De twee hadden een tijdje een relatie, en onderhielden ook daarna een vriendschap. Die begon in 2004, toen hij haar carrière lanceerde met 'Het Geslacht De Pauw', en eindigde dertien jaar later, toen zij zijn ondergang inluidde met een klacht bij de vertrouwenspersoon van de VRT.

70 reacties

 • Romana Crabbe

  1 jaar geleden
  Mannen zijn jagers vrouwen verleiders ,maar eerst een verhouding hebben en daarna nog blijvende vriendschap en hem er dan bijlappen ? Wat een laffe komedie ! Kan goed zijn dat hij vrouwenzot is en overal bij brobeert zijn vis aan de haak te slaan . Maar spreek als vrouw dan klare taal !
 • Diane Bostoen

  1 jaar geleden
  Maaike go girl !!
 • eric meers

  1 jaar geleden
  Dat is het verhaal dat wel al zo dikwijls gehoord hebben , beetje aanpappen of zelfs een relatie aangaan met de baas om de carrière een boost te geven en dan jaren nadien komen vertellen dat het allemaal met tegenzin of onder dwang was .
 • Rita Asnong

  1 jaar geleden
  Toch niet vergeten dat het niet de vrouwen waren die het tot een rechtszaak brachten en het waren ook zij niet die het in de media brachten .
 • Anne Lieshout

  1 jaar geleden
  Ik begin me meer en meer de vraag te stellen wie nu eigenlijk wie heeft misbruikt?