Hoe liefdesrelatie op set van FC De Kampioenen jarenlang geheim kon blijven

SHOWBITS VIDEOFC De Kampioenen is terug, van eigenlijk nooit weggeweest. Geen herhalingen dit keer, wel een nieuwe vierdelige docureeks ‘Voor Altijd Kampioen!’. De kijkers krijgen een blik achter de schermen bij de populairste voetbalploeg van Vlaanderen. Desna en Jarne blikken met acteur Marijn Devalck (70), alias Balthasar Boma, vooruit op de docu en ontfrutselen hem enkele geheimen uit bijna 31 jaar FC De Kampioenen-geschiedenis.

23 reacties

 • veerle de meyst

  1 jaar geleden
  Gerry, elke jaar worden er kinderen geboren die later er dan ook gek op zijn. De kijkcijfers bewijzen het. Dus het ligt niet alleen aan geld te weinig...
 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  Ik heb de Kampioenen pas recent leren appreciëren als sitcom. Goede scenario's, vlotte dialogen, slimme montage en echt grappige situaties. Kortom, dit is geslaagd entertainment en amusement. (Inderdaad, beter dan Thuis). Top!
 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Als we van die herhalingen afwillen moeten we ervoor zorgen dat de VRT genoeg geld heeft om nieuwe kwaliteitsvolle programma's te maken. Die herhalingen worden nog goed bekeken en een 'making of' vol 'bloopers' en roddel zal het ook niet slecht doen.
 • Franky Vansteelandt

  1 jaar geleden
  Publiek geheim, net zoals Berten en zijn Delphine. Voor de rest ben ik blij dat ik alle afleveringen op dvd heb. De verboden afleveringen kunnen ze me niet meer afpakken. De links getinte afleveringen wil ik zelfs niet meer bekijken. Of ge verbied alle politiek getinte afleveringen, of geen enkele.
 • Stephan Priem

  1 jaar geleden
  FC De Kampioenen was al een politiek correct programma avant la lettre en de afleveringen waar in gezondigd werden opgekuist of verdwenen. Niet dat ik fan ben of was maar het is nog duizend maal beter dan Thuis waar Unia blijkbaar de scenario's schrijft.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.