Hoe liefdesrelatie op set van FC De Kampioenen jarenlang geheim kon blijven

SHOWBITS VIDEOFC De Kampioenen is terug, van eigenlijk nooit weggeweest. Geen herhalingen dit keer, wel een nieuwe vierdelige docureeks ‘Voor Altijd Kampioen!’. De kijkers krijgen een blik achter de schermen bij de populairste voetbalploeg van Vlaanderen. Desna en Jarne blikken met acteur Marijn Devalck (70), alias Balthasar Boma, vooruit op de docu en ontfrutselen hem enkele geheimen uit bijna 31 jaar FC De Kampioenen-geschiedenis.

23 reacties

 • veerle de meyst

  3 weken geleden
  Gerry, elke jaar worden er kinderen geboren die later er dan ook gek op zijn. De kijkcijfers bewijzen het. Dus het ligt niet alleen aan geld te weinig...
 • Catherine MISTIAEN

  4 weken geleden
  Ik heb de Kampioenen pas recent leren appreciëren als sitcom. Goede scenario's, vlotte dialogen, slimme montage en echt grappige situaties. Kortom, dit is geslaagd entertainment en amusement. (Inderdaad, beter dan Thuis). Top!
 • Gerry Cle

  4 weken geleden
  Als we van die herhalingen afwillen moeten we ervoor zorgen dat de VRT genoeg geld heeft om nieuwe kwaliteitsvolle programma's te maken. Die herhalingen worden nog goed bekeken en een 'making of' vol 'bloopers' en roddel zal het ook niet slecht doen.
 • Franky Vansteelandt

  4 weken geleden
  Publiek geheim, net zoals Berten en zijn Delphine. Voor de rest ben ik blij dat ik alle afleveringen op dvd heb. De verboden afleveringen kunnen ze me niet meer afpakken. De links getinte afleveringen wil ik zelfs niet meer bekijken. Of ge verbied alle politiek getinte afleveringen, of geen enkele.
 • Stephan Chef

  4 weken geleden
  FC De Kampioenen was al een politiek correct programma avant la lettre en de afleveringen waar in gezondigd werden opgekuist of verdwenen. Niet dat ik fan ben of was maar het is nog duizend maal beter dan Thuis waar Unia blijkbaar de scenario's schrijft.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbrengen was ver van ons bed, maar het is een gemis”
  TV

  Luc Appermont in ‘Ik Wil Een Kind’: “Twee mannen die een kind grootbren­gen was ver van ons bed, maar het is een gemis”

  Maandag 18 oktober doorbreekt Dina Tersago in ‘Ik Wil Een Kind’ het taboe rond bewust co-ouderschap. Bij deze niet-traditionele gezinsvorm spreken twee of meer mensen af om samen een kind op de wereld te zetten en op te voeden. Zonder romantische relatie, maar met een verbintenis voor het leven: een gedeelde liefde voor het kind. In de oproepaflevering zet Dina het thema op de kaart en gaat ze op zoek naar geschikte wensouders. Ook Luc Appermont vertelt over zijn kinderwens.
 3. “Totale waanzin”: ophef over Nederlandse tv-show ‘De Dansmarathon’ nadat uitgeputte kandidaten afgevoerd worden
  Play
  Nieuws

  “Totale waanzin”: ophef over Nederland­se tv-show ‘De Dansmara­thon’ nadat uitgeputte kandidaten afgevoerd worden

  De vijftig uur durende SBS 6-show ‘De Dansmarathon’ heeft bij onze noorderburen behoorlijk wat kritiek gekregen. Toeschouwers uitten zorgen over de ogenschijnlijk oververmoeide deelnemers en vonden de situatie onverantwoord. Twee mensen moesten per brancard worden afgevoerd. SBS 6 zelf heeft zich op geen enkel moment zorgen gemaakt om hun veiligheid, laat moederbedrijf Talpa weten.