Hoe gaat het ondertussen met ‘Tempation’ Lize en Ken? “Ik rijd vooral naar hem”

Lize en Ken van Temptation Island.
Cathy Van Ingelghem I&C Lize en Ken van Temptation Island.
Lize verliet twee jaar geleden haar vriendje Jefferson op ‘Temptation Island’ om een relatie te beginnen met Nederlander Ken. De twee zijn nu nog steeds samen, maar gaan door een moeilijke periode, getuigt Lize. Zij verscheen alleen in ‘Temptation Take Off’, het praatprogramma van Goedele Liekens op VIJF.

“We hebben onze moeilijkheden”, zegt Lize aan het begin van het gesprek met Goedele. “Wij willen allebei andere stappen zetten in deze fase van ons leven”, zegt ze. Ken woont nog steeds op zijn eentje in Nederland, Lize woont in de regio rond Brussel. Al zou zij graag gaan samenwonen.

“Voorlopig blijven we een lange afstandsrelatie onderhouden, zoals de voorbije twee jaar. Hij is in die periode een paar keer naar ons land gekomen, maar het is vooral ik die naar hem toe rijd. Hij heeft immers geen rijbewijs en geen auto.”

Al kost dat volgens haar niet te veel moeite. Ze ziet hem immers nog graag. “We zijn dus nog steeds een koppel”, besluit ze. “Ik houd van hem en hij houdt van mij. Wij hebben nog steeds het gevoel dat we samen verder willen, alleen willen we niet dezelfde dingen op hetzelfde moment. Maar: ik geef het nog niet op.”
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Iris Huber

  Ik woonde ook eerst in Nederland en ging zelfs met de trein naar Menen west Vlaanderen om bij mn vriend te zijn, omdat ik geen rijbwijs heb. Tis maar waar je prioriteiten liggen als je een relatie aan gaat met iemand die ver weg woont.

 • lodewijk maesen

  hij heeft geen rijbewijs maar wel een gitaar...de romantiek na 2 jaar zingen zal wel voorbij zijn zekers..

 • Severien De smedt

  Da meiske verdient beter. Iemand die echt voor haar gaat en met haar gevoel rekening houd. Denk dat hij blij mag zijn maar ni beseft wa hij heeft

 • Tina Colpaert

  Kind als het enkel aan dat rijbewijs ligt dan gaat hij dat toch al lan gehaald in die 2jaar of met de trein naar jou kunnen komen stop mee achter die te lopen als hij niks over heeft voor jou!

 • Marko Decandt

  Meisje wordt wakker. Waarom heeft hij zijn rijbewijs nog niet gehaald? Hij heeft het misschien zelf al. Hij staat gewoon niet te springen om met jou samen te wonen. En als hij niet kan rijden, heeft hij meer me-time om vooral zich met anderen te amuseren.