vrt
Volledig scherm
PREMIUM
© vrt

Hoe gaat het nog met tv-icoon Herman Van Molle? Presentator geeft verrassend teken van leven vanuit Zweden

Showbizz“Waar is Herman Van Molle toch naartoe?” - Die vraag weerklonk de afgelopen jaren herhaaldelijk, zelfs in de wandelgangen van de VRT. En nu nog nadrukkelijker omdat Hermans ‘1 Jaar Gratis’ terugkeert, met Thomas Vanderveken als presentator. Het leek erop dat de geroemde tv-quizmaster zogoed als alle banden met Vlaanderen had doorgeknipt. Maar kijk, Herman (63) is z’n thuisland nog niet vergeten. Hij laat nu weten dat hij z’n voetbalmakkers van weleer naar zijn geliefde Zweden wil lokken.

13 reacties

 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Inderdaad Toon - die grappen van de presentatoren tegenwoordig zijn altijd ten koste van de deelnemers. ik weet wel dat dat juist het concept is, maar zoiets is mijn ding niet...
 • Toon Van Kerckhove

  2 jaar geleden
  Blij van iets van je te horen. Blij dat het je goed gaat in Zweden! Dankjewel voor al die mooie programma's die je gemaakt en gepresenteerd hebt. Zijn formule voor een goed programma was geniaal: veel droge humor, hij was altijd heel aandachtig bij de les, hij was eenvoudig, hij wou nooit de ster zijn van zijn programma en hij had heel veel respect voor de deelnemer. Opvolgers: hier kan je echt nog heel veel van leren. Beste Herman, het ga je goed in Zweden en vaart wel!
 • Ivan Willems

  2 jaar geleden
  Herman was één van de beste presentators. Dat staat buiten kijf. Het ga je goed Herman. Wat ze nu binnen gooien in de huiskamers?? Om te wenen.....
 • MARIE-THERESE DEVALCK

  2 jaar geleden
  Zo blij iets van Herman VM te vernemen - moest ik kunnen voetballen ik ging naar hem toe !!
 • Diana De Wit

  2 jaar geleden
  Ik wens hem in elk geval nog heel veel geluk toe in Zweden. Heb heel veel genoten van de programmas die hij presenteerde.