‘Toppop’-presentator Ad Visser
Volledig scherm
PREMIUM
‘Toppop’-presentator Ad Visser © Kristof Ghyselinck

Hoe gaat het nog met ‘Toppop’-presentator Ad Visser? “Dat seksfeest in de kelder was eenmalig, maar onze reputatie was wel gemaakt”

ShowbizzDavid Bowie bleef bij hem thuis logeren en met Debbie Harry voelde hij meteen een klik. Als presentator van het megapopulaire liedjes-programma ‘Toppop’ mocht Ad Visser (73) wereldsterren als Queen, Bob Marley en Elton John in zijn studio ontvangen. Maar de Nederlander bleef er doodnuchter onder. “Interessant-doenerij is niks voor mij”, zegt hij.

8 reacties

 • Guy Steppe

  2 maanden geleden
  begon altijd met......Avro's Toppop presenteert De Nationale Hitparade
 • Dick De Zeure

  2 maanden geleden
  Toen muziek nog muziek was. Een heerlijke tijd waar ik de beste herinneringen aan heb. Toen waren we nog heerlijk jong en lachte de toekomst ons tegemoet. Ad Visser heeft zelf ook nog experimentele muziek gemaakt als ik me goed herinner.
 • SABINE TAVERNIER

  2 maanden geleden
  Pure nostalgie!! Altijd naar Toppop gekeken!!
 • Koen Zétrud

  2 maanden geleden
  Fantastisch programma, nooit meer geëvenaard. Inderdaad, de gelijkenis met Marcel Vanthilt is wel grappig.
 • johan roelands

  2 maanden geleden
  Vroeger was t beter en zoveel nostalgie... kraftwerk ,gary numan,status quo,jarre...alles hier ontdekt vd muziekscene en was toegelaten...toen kwam de tros top 40 en was toch niet meer t zelfde
 1. Gunther Levi en Charlotte vieren 5 jaar huwelijk, maar corona zorgt voor spanning: “Hij is constant thuis. Mannekes, ik heb al gevloekt”
  PREMIUM
  Showbizz

  Gunther Levi en Charlotte vieren 5 jaar huwelijk, maar corona zorgt voor spanning: “Hij is constant thuis. Mannekes, ik heb al gevloekt”

  Ondanks het bizarre jaar dat ook zij achter de rug hebben, gaat het Gunther Levi (44) en zijn vrouw Charlotte Nollet (39) voor de wind. Voor Gunther vielen de optredens van de Romeo’s weg, maar hun Frikandel XXL blijkt een monstersucces, en Charlotte scoort met haar nieuwe modelijn. Maar corona speelt hun gezinsleven toch wel parten, en het koppel getuigt daar heel open over. “Ik heb serieus gevloekt op Gunther het voorbije jaar”, zegt Charlotte. “Want eerlijk? Het werkt op mijn zenuwen dat hij nu elk weekend thuis is”
 2. Rob de Nijs brengt laatste plaat uit na diagnose met Parkinson: “Mijn zoon van acht is de enige waar ik me zorgen om maak”
  PREMIUM
  Muziek

  Rob de Nijs brengt laatste plaat uit na diagnose met Parkinson: “Mijn zoon van acht is de enige waar ik me zorgen om maak”

  Rob de Nijs (77) werkt toe naar het einde van z’n carrière, met een laatste plaat en - hopelijk - optredens. De ziekte van Parkinson haalt hem langzaam in. “Er gebeuren nog elke dag mooie dingen. Maar het mooiste is wel grotendeels achter de rug. Ik ben daar nuchter in: op een gegeven moment is het over. De enige over wie ik me soms zorgen maak, is m’n zoontje van acht.”
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Lizzie en Seb uit Blind Getrouwd Australië uit elkaar
  Play

  Lizzie en Seb uit Blind Getrouwd Australië uit elkaar