Exclusief voor abonnees

Hoe gaat het nog met Rikki uit ‘Lili en Marleen’? “Ik ben enkel nog acteur in bijberoep. Ik was dat gewoon beu”

Steven De Lelie met zoon Rik
Kristof Ghyselinck Steven De Lelie met zoon Rik
Na het faillissement van zijn gezelschap Theater aan de Stroom is Steven De Lelie (42), alias Rikki uit ‘Lili en Marleen’, geen voltijds acteur meer. Hij werkt nu als coördinator in een dienstencentrum, én is sinds drie maanden vader van Rik.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Guy Backeljau

  Blij dat ze dit terug uitzenden ! Humor met de grote H . Een prachtrol van Steven, hij toont de kwetsbaarheid van zijn personage Rikki subliem goed. En proficiat met je zoontje Rik en echt mooi kind, een ode aan “de Rik” vava ????

 • pierre samaey

  Vlaanderen is klein om je brood te verdienen gans je leven, er zijn er 20% die er kunnen van leven bij de acteurs de rest word na een tijdje opzij gezet, als je daar op het moment dat je bv bent geen rekening houd heb je problemen. Wat hier gebuurt is dat is dat hij bedrogen is kan iedereen overkomen maar had het verstand om de knop om te draaien.

 • Jan Verstrepen

  Prachtserie Lili en Marleen brengt ons dagelijks aan het lachen en doet ons herinneren aan de oude tijd, de tijd van onze ouders en de jeugd van ons.

 • werner humblé

  Lili en Marleen , prachtige serie maar met hem als Ricki is het maar pover verdwijnt in het niks tussen al die andere prachtige en sterke acteurs , geen wonder dat hij daarna niet meer aan de bak kwam . Idem als zijn tegen speelster Vicky trouwens .

 • MarliesSchoefs

  toffe vent