REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Hoe deze YouTuber een enorme fout maakte, maar er toch rijker van werd

ShowbizzMet meer dan 18 miljoen volgers op zijn twee kanalen is Logan Paul een van de meest succesvolle YouTubers ter wereld. In 2017 verdiende hij een slordige 12,5 miljoen dollar, waarmee hij een vierde plaats haalde in de top tien van de rijkste filmpjesmakers. En blijkbaar kan zelfs een gigantische misstap daar niets aan veranderen.

4 reacties

 • William Beckx

  5 jaar geleden
  Ik begrijp niet dat mensen dit een fout noemen, zoals Pewdiepie het n-woord zeggen dat is een fout. Lachen met een opgehangen man hem aanraken, moord in scene zetten voor kleine kinderen, niet respectvol doen tegenover anderen. In zijn geschreven verontschuldiging schrijft hij 26 keer over zichzelf, deze jongeman is zeer egoïstisch en lijkt me niet te beseffen wat hij doet.
 • Resist You

  5 jaar geleden
  Hoe in scene gezet ,die miljoenen volgers zijn de sukkelaars.
 • Rémy Militis

  5 jaar geleden
  Hoe zoude ze zelf zijn? Hij zegt ook dat hij , door te lachen, er over zou kunnen geraken. Iedereen reageert op zijn eigen manier. Ja het blijven filmen was misschien fout maar dat is ergens ook wie hij is. Hij filmt heel zijn leven en dus ook zon momenten. Ik denk niet dat hij al dit ermee wou bereiken, al de haat en dreigingen. Hij weet dat hij een fout heeft gemaakt en heeft het ook toegegeven. Give the man a break.
 • Lisa Ridley

  5 jaar geleden
  Ze doen veel te overdreven. Ze hebben logan zitten uitschelden en zeggen dat hij zichzelf moet ophangen voor de daden dat hij heeft gedaan. Ze begaan dan eigenlijk ook de fout die hij heeft begaan. Je mag een mening hebben maar er is ook een grens. Move on i.p.v. te haten!