Rachel Hazes, Carmen Pfaff en Stephanie Planckaert
Volledig scherm
PREMIUM
Rachel Hazes, Carmen Pfaff en Stephanie Planckaert © rv

Hoe deze vrouwen hun familie-imperium stevig in handen houden: “Wat hij per maand verdiende, haalde ik binnen aan commerciële deals”

ShowbizzAchter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. ’t Is een huizenhoog cliché waar al eens lacherig over wordt gedaan. Maar opvallend: in de bekendste showbizzfamilies zijn het ook écht de vrouwen die stevig aan de touwtjes trekken. Een familie-imperium leiden ’n mannenzaak? Niet als je Sharon Osbourne, Kris Jenner, Rachel Hazes, Carmen Pfaff of Stephanie Planckaert heet. “Het ene moment de meest charmante gastvrouw, het volgende een keiharde zakenvrouw aan de onderhandelingstafel. Ze kan het allemaal.”

11 reacties

 • Koen Van Crombruggen

  2 maanden geleden
  Studeren loont niet dus
 • Leo Kaya

  2 maanden geleden
  Vrouwen zijn meestal harder en minder sociaal tegenover mensen die niet tot hun familie behoren. Maatschappelijk gezien is een door de mannen geleide samenleving wel leuker om in te wonen.
 • Ronny Gyles

  2 maanden geleden
  Dat lijkt wel de definitie van 'minister' in België Andy.
 • bart vansteenkiste

  2 maanden geleden
  Maar de andere kant van het verhaal mag ook open en bloot verteld worden indien de Planckaert en de paffs geen uitzending hadden gehad bij vtm en er dik voor betaald werden,waar ook een deel van hun schulden van zijn af gelost waren het nu dikke sukkelaars,want van beiden is geweten dat ze in zeer slechte papieren zaten in den tijd zeker de Planckaerts,maar de paffs moeten niet onder doen aangezien hun rijke villa eens te koop stond.keihard werken noemen ze dat ,met uw gat voor de camera staan!!
 • Marc Sierens

  2 maanden geleden
  Hoeveel geeft Stephanie Planckaert betaald om in de krant te staan die denkt ook dat ze interessant is mens toch.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.