Rachel Hazes, Carmen Pfaff en Stephanie Planckaert
Volledig scherm
PREMIUM
Rachel Hazes, Carmen Pfaff en Stephanie Planckaert © rv

Hoe deze vrouwen hun familie-imperium stevig in handen houden: “Wat hij per maand verdiende, haalde ik binnen aan commerciële deals”

ShowbizzAchter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. ’t Is een huizenhoog cliché waar al eens lacherig over wordt gedaan. Maar opvallend: in de bekendste showbizzfamilies zijn het ook écht de vrouwen die stevig aan de touwtjes trekken. Een familie-imperium leiden ’n mannenzaak? Niet als je Sharon Osbourne, Kris Jenner, Rachel Hazes, Carmen Pfaff of Stephanie Planckaert heet. “Het ene moment de meest charmante gastvrouw, het volgende een keiharde zakenvrouw aan de onderhandelingstafel. Ze kan het allemaal.”

10 reacties

 • Koen Van crombruggen

  1 jaar geleden
  Studeren loont niet dus
 • Leo Kaya

  1 jaar geleden
  Vrouwen zijn meestal harder en minder sociaal tegenover mensen die niet tot hun familie behoren. Maatschappelijk gezien is een door de mannen geleide samenleving wel leuker om in te wonen.
 • De Waarheid

  1 jaar geleden
  Dat lijkt wel de definitie van 'minister' in België Andy.
 • bart vansteenkiste

  1 jaar geleden
  Maar de andere kant van het verhaal mag ook open en bloot verteld worden indien de Planckaert en de paffs geen uitzending hadden gehad bij vtm en er dik voor betaald werden,waar ook een deel van hun schulden van zijn af gelost waren het nu dikke sukkelaars,want van beiden is geweten dat ze in zeer slechte papieren zaten in den tijd zeker de Planckaerts,maar de paffs moeten niet onder doen aangezien hun rijke villa eens te koop stond.keihard werken noemen ze dat ,met uw gat voor de camera staan!!
 • Marc Sierens

  1 jaar geleden
  Hoeveel geeft Stephanie Planckaert betaald om in de krant te staan die denkt ook dat ze interessant is mens toch.