Hoe Belgisch is de eerste Belgische Netflix-Original?
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe Belgisch is de eerste Belgische Netflix-Original? © Netflix

Hoe Belgisch is de eerste Belgische Netflix Original?
Onze reporter op de set van ‘Into The Night’ in Sofia

tvVanaf vandaag is de allereerste Belgische Netflix Original een feit. ‘Into The Night’ speelt zich af op een nachtvlucht vanuit Brussel en er staan ook heel wat Belgische acteurs op de castinglijst, maar het geld is Amerikaans en bijna elke scène werd opgenomen in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Wij gingen kijken hoe Belgisch die eerste Belgische Netflixreeks is.

1 reactie

 • Ed Buun

  1 jaar geleden
  Ziet er wel steengoed uit, en het concept daar kun je niet mis mee gaan. Spijtig dat het niet in het Engels is.
 1. ‘Into the Night’, van regisseur en Brusselaar Inti Calfat, vrijdag in première op Netflix: “In 190 landen kan je ernaar kijken, da’s toch even slikken”

  ‘Into the Night’, van regisseur en Brusselaar Inti Calfat, vrijdag in première op Netflix: “In 190 landen kan je ernaar kijken, da’s toch even slikken”

  Vrijdag 1 mei verschijnt er op Netflix ‘Into the Night’. Dat is de eerste Belgische Netflix Original-serie die werd geregisseerd door Brusselaars Inti Calfat en Dirk Verheye. De eerste Belgische ‘Netflix-regisseur’ is alvast enthousiast over de première. “190 landen gaan naar de serie kunnen kijken. Daar krijg ik toch een glimlach van”, klinkt het.
 1. Exclusief videogesprek: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België
  Play
  Muziek

  Exclusief videoge­sprek: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België

  Eindelijk verlossend nieuws voor fans van Ed Sheeran (30): na een lange pauze is de Britse singer-songwriter klaar om terug de baan op te gaan. Vandaag kondigt hij zijn Europese ‘+ - = ÷ x Tour’ aan, een hele mondvol die je best uitspreekt als ‘The Mathematics Tour’. En ja, er staat ook een tussenstop in België gepland. Op vrijdag 22 juli 2022 staat Ed in het Koning Boudewijnstadion van Brussel.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.