Wat Channing Tatum het meeste mist in zijn leven

anp
Channing Tatum heeft het druk, druk, druk, maar die overvolle agenda begint nu toch stilaan aan hem te knagen. De acteur vindt het jammer dat hij zijn dochtertje zo weinig kan zien: "Ik zou niets liever willen dan Everly elke dag in mijn armen te sluiten."

Dochtertje Everly mag eind mei drie kaarsjes uitblazen. Tatum blikte sinds haar geboorte dertien (!) films in, waardoor hij haar naar eigen zeggen veel te weinig heeft gezien: "En dat doet pijn. Die quality time, dat is voor ons nog écht een probleem. We verblijven momenteel op onze vaste stek in LA, maar daar zal binnenkort wel weer verandering in komen wanneer ik voor de zoveelste keer moet verhuizen voor een nieuwe film." Toch probeert de Hollywoodster er zo positief mogelijk onder te blijven: "Ach, we vinden er wel iets op. Dat doen we altijd. Ik vlieg in het weekend veel heen en weer. Ik kamp met een behoorlijk slaapgebrek, maar dat neem ik er met veel plezier bij."

Twee druppels water
En ook de tijd vliegt. Daarom koestert de hardwerkende acteur elk moment dat hij met zijn gezin kan doorbrengen: "Het is schitterend om jezelf in zo'n klein meisje te herkennen en om te zien hoe veel ze op korte tijd bijleert. Everly kwam onlangs met de woorden 'verdwijn' en 'verschijn' op de proppen, terwijl ik geen flauw idee had waar ze dat gehoord zou kunnen hebben. Zulke momenten blijven me fascineren. Het is zoals een computer die al jouw informatie opslaat en steeds meer op jou begint te lijken. Wanneer ik naar mijn dochtertje kijk, dan is het net alsof ik in de spiegel kijk."

photo_news
photo_news

Tatum zegt dat het heen- en weergereis van de voorbije jaren stilaan zijn tol begint te eisen. "Ik mis routine in ons leven, zoals voor mijn werk gaan trainen of gaan fitnessen. Dat heb ik sinds de opnames van 'Magic Mike XXL' amper kunnen doen. Ik zou een moord begaan om die routine terug te kunnen krijgen, want ik zou niets liever willen dan Everly elke dag in mijn armen te sluiten."

Afwas
Wanneer Channing wel thuis is, dan probeert hij er een zo 'normaal' mogelijk leven op na te houden. Zoals de afwas doen, of de tafel afruimen: "Ik zie het als een vorm van meditatie, al moet ik eerlijk toegeven dat het - tot grote ergernis van mijn vrouw - al veel te lang geleden is dat ik nog iets in het huishouden heb gedaan." (lacht)

De band met zijn dochter wordt - ondanks zijn afwezigheid - gelukkig steeds hechter en hechter: "Everly was de eerste twee jaar vooral aan haar mama gehecht, maar nu krijg ook ik eindelijk wat aandacht van haar. (lacht) We doen niets liever dan samen gaan zwemmen, en daar heeft ze mama dan weer liever niet bij. Ik heb nog nooit zo hard voor de aandacht van een meisje moeten vechten dan die van mijn dochter, en ik kan je verzekeren dat al die moeite soms behoorlijk frustrerend kan zijn!" (lacht)

Meer showbizznieuws recht uit Hollywood: volg HLN-reporter Kristien ook op YouTube, Twitter of Instagram via @KristienMorato

HFPA
Onze reporter met Channing Tatum in LA
HFPA Onze reporter met Channing Tatum in LA
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.