Jada Pinkett Smith open over familieproblemen

Jada Pinkett Smith (43) en haar man Will Smith (46) draaien al jaren mee in Hollywood, maar achter die glitter en glamour van de entertainmentindustrie schuilt ook een hele hoop miserie, zo blijkt. De 'Magic Mike XXL'-actrice vertelt in een openhartig interview met onze reporter over de problemen waarmee haar familie tot op de dag van vandaag mee te maken krijgt.

Jada Pinkett Smith (43): "Zowel Will als ik hebben geen gemakkelijke jeugd gehad, waardoor we allebei eens zo dankbaar zijn voor de kansen die we gekregen hebben. Wij hebben het dan wel gemaakt, maar er zijn helaas heel veel mensen die niet met ons op dit avontuur zijn kunnen gaan. Wij krijgen nog steeds met familieleden te maken die aan drugs verslaafd zijn of die in de gevangenis zitten. Wij krijgen nog steeds met dagdagelijkse problemen te kampen. Mensen denken dat, nu we in Hollywood zitten, we daar immuun voor zijn. Maar dat is helemaal niet zo. Wanneer je een neef hebt die bijna aan een overdosis heroïne is gestorven, en jij naar een filmpremière moet... tja,... dat zorgt voor een evenwicht natuurlijk. (Hollywood) is leuk, maar het is lang niet alles."

'Magic Mike XXL', waarin Jada Pinkett Smith de rol van Rome vertolkt, draait vanaf woensdag in de Belgische bioscoopzalen.

Meer showbizznieuws recht uit Hollywood: volg HLN-reporter Kristien ook op YouTube, Twitter of Instagram via @KristienMorato

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.