Channing Tatum: "Dochtertje mag al mijn stripperfilms zien"

AP
Een halfnaakte Channing Tatum (35) in 'Magic Mike XXL'... Dat is vragen om rode oortjes. De voormalige stripper laat met zijn gespierde torso en verleidelijke dansmoves de temperatuur in de bioscopen stijgen, maar dat wil nog niet zeggen dat de acteur de gillende vrouwen van zich moet afslaan: "Mijn fans respecteren dat ik getrouwd ben."

Tatum straalt één en al energie uit wanneer hij The London Hotel in West Hollywood binnenkomt. Hij lacht vriendelijk naar iedereen, schudt links en rechts handjes en slaat hier en daar een praatje. Dat hij voortdurend wordt aangestaard door de hotelgasten, doet hem al lang niks meer. Daarvoor zit hij al te lang in Hollywood. Zijn vrouw, actrice Jenna Dewan (34), is er naar goede gewoonte bij. Zij zal de hele dag op het dakterras van het hotel geduldig op hem wachten terwijl hij tientallen interviews afwerkt.

Toen Tatum en Dewan zes jaar geleden in het huwelijksbootje stapten, waren ze allebei nog relatief onbekend in de filmwereld. Nu de acteur kaskrakers zoals 'Magic Mike', '21 Jump Street' en 'GI Joe' achter de kiezen heeft, krijgt het showbizzkoppel elkaar een pak minder te zien. Toch is hun huwelijk na al die jaren nog altijd even sterk: "Dat komt omdat we de belofte hebben gemaakt om elkaar maximum twee weken niet te zien. Dat is sinds de geboorte van ons dochtertje niet altijd evident, maar ik doe er alles aan om toch eventjes bij mijn gezin te kunnen zijn. Zelfs als ik daarvoor de hele dag op het vliegtuig moet zitten zodat ik ze een paar uur kan zien."

Hoewel Tatums carrière als een trein loopt en hij amper thuis is, zou hij zo opnieuw papa willen worden: "Jenna en ik zouden graag een tweede kindje willen. Of we er tijd voor gaan hebben is iets anders, maar we sluiten in elk geval niks uit." En juist omdat hij zo vaak weg is, geniet hij met volle teugen van de kleine momenten met zijn dochter Everly (2): "Er gaat niets boven quality time at home. We hebben een schuurtje net buiten LA waar Everly naar hartenlust kan spelen en waar ik helemaal tot rust kom."

Hoofd op hol
Dat de kleine Everly vroeg of laat zal ontdekken dat de 'Magic Mike'-ster op zijn 19de aan de bak kwam als stripper, doet hem helemaal niks: "Ik kan mijn verleden toch niet veranderen, dus waarom zou ik me ervoor moeten schamen? Ik heb in die periode veel gezien en veel meegemaakt, maar ik zou die dingen nooit voor haar proberen te verstoppen. Van mij mag ze al mijn films zien. (over zijn leven als stripper kwam in 2012 de film 'Magic Mike' uit, red.) Ik zal uit voorzorg wat geld aan de kant zetten voor therapie, mocht ze die later nodig hebben." (lacht)

Wie Channing Tatum zegt, denkt meteen aan halfnaakte strippers die menig hoofd op hol doen slaan. Maar het feit dat hij goed in de markt ligt, wil nog niet zeggen dat de dames zo maar aan zijn voeten liggen: "Ik wou dat ik je kon vertellen dat ik de dames van me moet afslaan, maar dat is helemaal niet zo. Mijn vrouw is er trouwens altijd bij, en mijn fans respecteren dat." Tatum zegt zonder verpinken dat hij Jenna nooit zou bedriegen: "Het is helemaal niet moeilijk om haar trouw te blijven. Jenna is niet alleen een bloedmooie vrouw, ze is gewoon alles wat ik nodig heb. Bedriegen? Dat doe je enkel wanneer die klik er niet is."

Wie denkt dat het er ten huize Tatum al even heet aan toe gaat als op het scherm, komt echter bedrogen uit: "Ik heb al voor Jenna gestript, maar dat was in het begin van onze relatie." Het koppel doet het liever wat rustiger aan wanneer ze een avondje vrij hebben: "De perfecte date? Thuis eten laten bezorgen, een goede fles wijn voor Jenna, een fles whisky voor mij en languit op de zetel liggen. We houden van rust en gezelligheid. Want zeg nu zelf: er gaat niets boven een lui avondje 'Game Of Thrones'!"

'Magic Mike XXL', vanaf nu in de bioscoopzalen.

Meer showbizznieuws recht uit Hollywood: volg HLN-reporter Kristien ook op YouTube, Twitter of Instagram via @KristienMorato

ap
epa
AP

De perfecte date? Thuis eten laten bezorgen, een goede fles wijn voor Jenna, een fles whisky voor mij en languit op de zetel 'Game Of Thrones' zien.

Channing Tatum
photo_news
afp
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.