Hint Kat Kerkhofs naar overspel Dries Mertens? “Het is alsof ik de teksten van ‘Lemonade’ geschreven had”

Waar praten beste vriendinnen écht over? In een nieuwe reeks van ‘GIRLS TALK’, laat Studio Brussel enkele van de grappigste vrouwen van het land en hun beste vriendin aan het woord. Vandaag hebben de dames het over liefdesbreuken. En daar verklapt Kat Kerkhofs mogelijk iets over de tijdelijke breuk met Dries.

Kat Kerkhofs lijkt in het filmpje uitzonderlijk openhartig te vertellen over haar tijdelijke breuk met Rode Duivel Dries Mertens. “Als een man je iets aandoet, moet je ‘Lemonade’ van Beyoncé opzetten. Dat was echt alsof Beyoncé in mijn lichaam kroop en ik die teksten had geschreven.”

Het album ‘Lemonade’ staat vol liedjes waarin Queen B afrekent met het overspel van haar echtgenoot Jay-Z. Met teksten als “Je kan de oneerlijkheid smaken, het zit in je adem” en “Tien uit de negen keer weet ik dat je liegt”, is de zangeres niet mis te verstaan. 

Beyoncé bracht het album uit in april 2016. Begin 2017 barstte het sprookjeshuwelijk van Kat en Dries. De twee gingen even uit elkaar na een relatie van meer dan tien jaar. Commentaar op de breuk hebben ze nooit gegeven. Maar het was duidelijk dat er iets scheelde, want Kat vertrok uit Napels en kwam terug in België wonen. Hun entourage bevestigde dat de twee door een moeilijke periode gingen. Net voor de zomer zochten ze stilletjes aan opnieuw toenadering en bleek dat de jeugdliefdes aan hun relatie werkten. Met succes.

Kat Kerkhofs is samen met haar zus Lyn te zien in een nieuwe reeks ‘Girls Talk’ van Studio Brussel.
rv Kat Kerkhofs is samen met haar zus Lyn te zien in een nieuwe reeks ‘Girls Talk’ van Studio Brussel.32 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sara Delaere

  Ben het helemaal eens met Wouter Van de Walle!! Ze zijn al 11jaar samen toen was er nog geen sprake van geld,roem enz...Kat heeft hier niets verkeerd gezegd lees eerst eens goed aub/het lijkt zo volgens de media. Echt giftige&jaloerse reacties hier,triestig pffft. Dries&Kat nog veel geluk samen ❤️ Laat de rest maar roddelen...

 • Patrick Vriends

  MOney money money meer is het niet .

 • Laura Bruna Mélo

  Amai de reacties zijn hier wel echt laag bij de grond.. Voor zover ik er weet van heb zijn Katje & Driesje allanger samen dan Dries z'n voetbalcarrière duurt.. En dat ze een eerlijk en open gesprek durft voeren voor de camera heb ik geen enkel probleem met! Ik vind haar zelfs een frisse wind op tv & topwijf dat ondanks alle jaloezie en haat nog steeds achter haar Driesje staat!! Daarvoor moet ge serieus ballen en stalen ... !! Dus lieve mensen, met haat bereik je niets ;)

 • Eric Liessens

  Dries zal niet vreemd gaan ben ik zeker van heeft daar geen tijd voor om zijn carrierè in duigen te zien vallen

 • Wouter Van de Walle

  De Dries lovers zijn op hun teentjes getrapt hoor nu, hun ideaalbeeld valt in duigen dus gaan ze Kat maar afbreken.. Ze was al jaren samen met hem voor hij bekend werd dus voor het geld is het zeker niet ;) En ze doet vanalles zelf nu, dus profiteren van hem zit er ook niet bij, topvrouw