Hilde Van Wesepoel blikt terug op eigen ontslag bij 'Familie': "Ook geschrokken dat Martine Jonckheere en Gunther Levi moesten vertrekken, maar dat is het leven”

ShowbizzActrice Hilde Van Wesepoel zal voor heel wat soapfans altijd Linda Desmet uit ‘Familie’ blijven. “Toen ik na 17 jaar ontslagen werd, had ik het daar erg moeilijk mee, vooral de manier waarop” vertelt Hilde aan Jarne. “Linda was altijd zo’n goed karakter, en uit het niets werd ze de bitch” voegt ze eraan toe. 

 1. Natalia combineert 'The Voice' met mama-zijn: "Dat is soms niet gemakkelijk. Als ik maar voldoende slaap heb”
  Showbits
  2

  Natalia combineert 'The Voice' met ma­ma-zijn: "Dat is soms niet gemakke­lijk. Als ik maar voldoende slaap heb”

  ‘The Voice Van Vlaanderen’ pakt uit met twee primeurs. Dit seizoen met niet één, maar twee afleveringen per week en met twee nieuwe coaches. Het promospotje hiervoor nam Natalia trouwens op in de Showbits-studio. Het moment dus voor Desna om haar te strikken voor een gesprek over The Voice en over hoe ze haar drukke carrière combineert met mama zijn van intussen 2 kinderen.
 2. Makers ‘Blind getrouwd’ weerleggen kritiek van Christophe: “We zijn zeker dat Brecht en Dziubi dit niet zo ervaren hebben”
  Play
  TV
  4

  Makers ‘Blind getrouwd’ weerleggen kritiek van Christophe: “We zijn zeker dat Brecht en Dziubi dit niet zo ervaren hebben”

  Er is momenteel veel te doen rond een uitspraak van Christophe Ramont. Het voormalige ‘Blind getrouwd’-gezicht gaf op Twitter aan het niet eens te zijn met de manier waarop Dziubi en Brecht in beeld worden gebracht. Hij gaf onder meer kritiek op “het toxische beeld dat ook als twee mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is”. Ondertussen reageerden ook de makers van het programma op de situatie. “We hebben altijd rekening gehouden met Brecht en Dziubi en waar zij zich goed bij voelden.”
 3. Zondag geen ‘De Zevende Dag’ door vakbondsactie: “Rechtstreekse aanleiding is Septemberverklaring”
  TV
  11

  Zondag geen ‘De Zevende Dag’ door vakbondsac­tie: “Recht­streek­se aanleiding is September­ver­kla­ring”

  Door een staking van de crew van ‘De zevende dag’ zal het actuaprogramma komende zondag niet te zien zijn op één. Dat meldt het gemeenschappelijk vakbondsfront. Directe aanleiding is de Septemberverklaring van de Vlaamse regering. “Die voorzag in een paar miljoen extra werkingsmiddelen, terwijl de kosten met tientallen miljoenen zijn gestegen”, zegt Carlos Van Hoeymissen (ACV Transcom). Mogelijk volgen de komende dagen nog meer acties.