Hilarisch: Ryan Reynolds strikt Celine Dion voor 'Deadpool 2'

Celine Dion verzorgt soundtrack 'Ashes' voor de tweede Deadpool-film.
Sony Music Belgium Celine Dion verzorgt soundtrack 'Ashes' voor de tweede Deadpool-film.
Dat Ryan Reynolds om geen stunt verlegen zit, bewijst hij als 'Deadpool' graag. Het internet lacht zich dezer dagen kapot met de videoclip 'Ashes', waarbij de anti-held (op hakken!) in het rond danst. Het nummer wordt gezongen door niemand minder dan Celine Dion. 

Dat Celine Dion (50) uitgerekend haar comeback maakt in een filmrelease als 'Deadpool 2' is uiterst verrassend te noemen. Maar de Canadese superster, die voor eeuwig aan Titanic en tranentrekkende ballades zal gelinkt worden, zou de bal hier wel eens volledig raak mee kunnen slaan.  

Het nummer veroverde in geen tijd sociale media, niet omdat het zo'n fantastisch goed nummer is (het is zeker ook niet slecht) maar wel door de hilarische videoclip die erbij hoort. Die werd op amper 2 dagen tijd al meer dan 7 miljoen keer bekeken op Dion's eigen videokanaal. 

Terwijl de diva het nummer in aloude Dion-stijl staat te zingen op een podium, wordt ze plots vergezeld door het personage van Ryan Reynolds die een weergaloze balletroutine uit z'n rode pakje schudt. Bekijk het hier:  

Begin dit jaar moest Celine Dion nog enkele optredens afzeggen wegens gezondheidsproblemen en inmiddels wachten haar fans al meer dan twee jaar op nieuw werk. Nu is ze dus terug. 

"Over de jaren heen heb ik geweldige songs mogen zingen en ben ik betrokken geweest bij prachtige projecten", vertelde Celine op Instagram. "'Ashes' is één van die nummers en ‘Deadpool 2’ is off-the-charts! Neem de meest waanzinnige rit van je leven wanneer Deadpool 2 in de zalen landt.... You’ll be laughing your “ashes” off! - Céline xx…" 

De tekst van de ballade is behoorlijk zwaarwichtig voor een komedie als Deadpool, aangezien het gaat om de heropbouw van een leven nadat het in puin viel.  

In haar asgrijze jurk gooit la Dion zich op het eind van het nummer op het podium en eindigt de scène. Of ook niet...

"Celine! Dat was amazing!", gilt Deadpool, waarop hij de actrice vraagt om (letterlijk) een toontje lager te zingen. "Het is té goed. Je bent een 11 en we moeten je naar een 5 brengen. 5 en half, maximum", klinkt het. 

Waarop Dion de nu al legendarische oneliner toewerpt: "Luister, deze stem gaat alleen maar tot 11, dus rot op Spiderman." 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De opnames van de videoclip, waarvoor een ervaren stand-in werd gebruikt- zouden ook deel uitmaken van de echte film. 

Maar om te ontdekken hoe of wat? Dat moeten we op 16 mei zelf ontdekken in de bioscoop. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • karin verwimp

    'k Vindt het einde van de clip stukken beter en komischer dan het gedeelte met de danspasjes waar eigenlijk niks komisch aan is, het deadpoolpak weggelaten. Valt gewoon teveel op dat het niet Ryan is die danst.