Hilarisch: Australische drag queen verliest rok op showtrap

Van een entree gesproken...

Courtney Act. Was het ook allemaal een 'act'?
Reporters Courtney Act. Was het ook allemaal een 'act'?
De Australische drag queen Courtney Act is wereldnieuws. Tijdens haar live entree in 'Celebrity Big Brother', waarin de kandidaten worden voorgesteld voordat ze het huis in gaan, verloor Courtney haar rok op de showtrap. 

Kijkers van de live-uitzending van 'Celebrity Big Brother' op de Britse zender Channel 5 wisten even niet hoe diep hun plaatsvervangende schaamte ging toen ze Courtney met de zeemeerminnenrok zagen worstelen in de hoop haar 'bescheidenheid' te bedekken. 

Dat laatste mislukte gigantisch. Secondenlang was het ingetapete geslachtsdeel van de dragqueen in beeld te zien. En liep ze met de billen bloot de catwalk op.  De regie van de tv-show greep meteen in door close-ups van het cruciale moment te voorkomen en Britse kijkers voor een shock te behoeden. Maar de fotografen die aan de kant stonden, legden andere 'shots' op de gevoelige plaat vast.

Reporters

Op social media spreekt Courtney van 'een onvergetelijke entree'. 

Al speculeerden fans onmiddellijk of de drag queen -die geboren werd als Shane Jenek- de 'wardrobe malfunction' niet opzettelijk in scène had gezet om haar grote debuut te maken. 

Shane Jenek komt, wat betreft tv-optredens, niet onbeslagen op het ijs. Hij is bekend van Australian Idol, RuPaul’s Drag Race en het realityprogramma Single AF van MTV. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Griet Maes

    Natuurlijk was dat expres. Anders doe je toch een onderbroek aan onder je rok?

  • Dany Herman

    Een onderbroek nog nooit van gehoord zeker

  • raf peeters

    Zou niet kunnen dat dit bewust is in scene is gezet ,al onmiddellijk de kijkcijfers de lucht in.