“Hij was een verademing”: ‘Meneer Natalia’ Frederik Binst treedt voor het eerst op de voorgrond in ‘James De Musical’

ShowbizzNooit eerder stond hij in de spotlights, maar met een tweede kindje op komst, kruipt Frederik Binst (40) – alias Meneer Natalia – uit de schaduw van zijn vrouw. Drie jaar staat hij al aan de zijde van de zangeres, maar tijdens ‘James De Musical’ gunt het koppel Vlaanderen voor het eerst een glimp in hun gezinsleven en wat eraan vooraf ging. Ze vertellen over hun eerste date, de zware bevalling van Bobbi-Loua en waarom ze toch voor een tweede kindje gingen: “Het heeft 36 uur geduurd. Ik dacht ‘dit ga ik maar één keer doen’.”

9 reacties

 • Thomas Magontier

  7 dagen geleden
  Wie is de zangeres eigenlijk? Mooi gezongen. Kent iemand haar naam?
 • berna van de winckel

  7 dagen geleden
  Super show James!!! Proficiat Natalia!!!
 • eric debanne

  1 week geleden
  Een nieuwe bv soap in de maak ...🙄
 • Peeters Francis

  1 week geleden
  Waar is de privacy voor het kind ?,
 • Linda Wellekens

  1 week geleden
  De moeilijke bevallingen komen door de té gestresste spieren van de bekkenbodem ... Dat komt ervan als je op torenhoge hakken staat :-)
 1. Peter Van de Veire is opgelucht na zijn beslissing om te stoppen bij MNM: “Ik moet eindelijk niet meer zwijgen”
  Play
  Showbizz
  23

  Peter Van de Veire is opgelucht na zijn beslissing om te stoppen bij MNM: “Ik moet eindelijk niet meer zwijgen”

  Vanochtend kondigde Peter Van de Veire (50) zijn afscheid aan bij MNM. Na 13 jaar stopt hij met zijn ‘Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ en verlaat hij ook in één keer de zender. Het nieuws kwam de dag na zijn 50ste verjaardag die hij vierde met een speciale aflevering van het radioprogramma. “Neen, de luistercijfers hebben helemaal niets met m’n beslissing te maken”, klinkt het.
 2. Gordon onder vuur na reis naar Zuid-Afrika: “Hij zat zwetend en verkouden bij finale ‘K2 zkt K3'”
  Showbizz
  12

  Gordon onder vuur na reis naar Zuid-Afri­ka: “Hij zat zwetend en verkouden bij finale ‘K2 zkt K3'”

  Gordon Heuckeroth (53), een van de juryleden van ‘K2 zoekt K3, ligt onder vuur bij onze noorderburen. Kijkers vonden dat hij er zaterdag tijdens de finale van de wedstrijd ‘niet oké’ uitzag: “Hij zat te zweten en klonk verkouden.” Velen denken dan ook aan corona, zeker omdat hij net terugkwam van vakantie uit Zuid-Afrika, waar momenteel de zorgwekkende omikronvariant de ronde doet. Gordon ging niet in quarantaine, wat op dat moment wel sterk aanbevolen werd.