“Hij was een verademing”: ‘Meneer Natalia’ Frederik Binst treedt voor het eerst op de voorgrond in ‘James De Musical’

ShowbizzNooit eerder stond hij in de spotlights, maar met een tweede kindje op komst, kruipt Frederik Binst (40) – alias Meneer Natalia – uit de schaduw van zijn vrouw. Drie jaar staat hij al aan de zijde van de zangeres, maar tijdens ‘James De Musical’ gunt het koppel Vlaanderen voor het eerst een glimp in hun gezinsleven en wat eraan vooraf ging. Ze vertellen over hun eerste date, de zware bevalling van Bobbi-Loua en waarom ze toch voor een tweede kindje gingen: “Het heeft 36 uur geduurd. Ik dacht ‘dit ga ik maar één keer doen’.”

9 reacties

 • Thomas Magontier

  2 weken geleden
  Wie is de zangeres eigenlijk? Mooi gezongen. Kent iemand haar naam?
 • berna van de winckel

  2 weken geleden
  Super show James!!! Proficiat Natalia!!!
 • eric debanne

  2 weken geleden
  Een nieuwe bv soap in de maak ...🙄
 • Peeters Francis

  2 weken geleden
  Waar is de privacy voor het kind ?,
 • Linda Wellekens

  2 weken geleden
  De moeilijke bevallingen komen door de té gestresste spieren van de bekkenbodem ... Dat komt ervan als je op torenhoge hakken staat :-)
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Metejoor gezicht van BOB-campagne nadat vriend aangereden wordt door dronken chauffeur: “Weer leren stappen op zijn muziek”
  Showbizz

  Metejoor gezicht van BOB-campagne nadat vriend aangereden wordt door dronken chauffeur: “Weer leren stappen op zijn muziek”

  Joris Van Rossem (30), beter bekend als zanger Metejoor, is dit jaar het nieuwe gezicht van de Bob-campagne. Een rol die hem na aan het hart ligt. Twaalf jaar geleden werd zijn goede vriend Rob Van Dijck (30) aangereden door een dronken bestuurder en raakte zo voor het leven verlamd: “Na jaren van revalidatie heeft hij zijn eerste stappen weer gezet op de muziek van Metejoor”, aldus Kelly, de vriendin van Rob.