“Hij was een verademing”: ‘Meneer Natalia’ Frederik Binst treedt voor het eerst op de voorgrond in ‘James De Musical’

ShowbizzNooit eerder stond hij in de spotlights, maar met een tweede kindje op komst, kruipt Frederik Binst (40) – alias Meneer Natalia – uit de schaduw van zijn vrouw. Drie jaar staat hij al aan de zijde van de zangeres, maar tijdens ‘James De Musical’ gunt het koppel Vlaanderen voor het eerst een glimp in hun gezinsleven en wat eraan vooraf ging. Ze vertellen over hun eerste date, de zware bevalling van Bobbi-Loua en waarom ze toch voor een tweede kindje gingen: “Het heeft 36 uur geduurd. Ik dacht ‘dit ga ik maar één keer doen’.”

9 reacties

 • Johan Portier

  1 jaar geleden
  Wie is de zangeres eigenlijk? Mooi gezongen. Kent iemand haar naam?
 • berna van de winckel

  1 jaar geleden
  Super show James!!! Proficiat Natalia!!!
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Een nieuwe bv soap in de maak ...🙄
 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  Waar is de privacy voor het kind ?,
 • Linda Wellekens

  1 jaar geleden
  De moeilijke bevallingen komen door de té gestresste spieren van de bekkenbodem ... Dat komt ervan als je op torenhoge hakken staat :-)
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.