André Hazes.
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Hij neemt afstand van alles en iedereen: André Hazes bekampt zijn demonen tijdens roadtrip door Amerika

ShowbizzEen eenzame tocht door muzikale steden als Nashville en Memphis, dat is de nieuwste poging van André Hazes jr. (28) om er weer bovenop te komen. Van nieuwe liefde Anne Rose (27) is even geen sprake meer, en ook een terugkeer naar Monique (44) zou - ondanks haar recente lofrede - niet tot de mogelijkheden behoren. Hij trekt solo door de States, en treedt daarmee andermaal nadrukkelijk in de voetsporen van zijn vader.

33 reacties

 • marc lambreghts

  6 maanden geleden
  Beste Dre ik versta je best en ik hoop dat je er uit komt is het niet voor je fans doe het dan voor je zelf en kleine Dre en geloof in je zelf en probeer het verleden een beetje in het verleden te laten het ga je goed pik
 • rudiger lampaert

  6 maanden geleden
  Rotbedorven knul die denkt dat de wereld van hem is,Tot nooit meer Dréé.!
 • Wilm VanRoy

  6 maanden geleden
  Ben geen fan, maar wens hem het beste oe. Hij heeft duidelijk nog wat issues weg te werken. 1 daarvan is dat hij meer zijn hart niet volgt, maar wat anders. Dan komt je vroeg of laat bedrogen uit.
 • guy vermeulen

  6 maanden geleden
  Zalk veel meer verdienen dan hier.
 • Ilse Callebaut

  6 maanden geleden
  Leven en laten leven... Het is niet aan ons om te oordelen.. steek eerst je hand in eigen boezem vooraleer kritiek te spuien! Doe gewoon wat je gelukkig maakt, commentaar krijg je toch!