The Rolling Stones: Charlie Watts, Mick Jagger, Ron Woods en Keith Richards
Volledig scherm
The Rolling Stones: Charlie Watts, Mick Jagger, Ron Woods en Keith Richards © REUTERS

“Hij hield de band bij elkaar”: Mick Jagger reageert op het overlijden van drummer Charlie Watts

CelebritiesEind augustus moesten de Rolling Stones noodgedwongen afscheid nemen van drummer Charlie Watts, die op 80-jarige leeftijd overleed. Zijn dood werd eerste in alle stilte verwerkt door de bandleden, maar in een nieuw interview met The Sun praat frontman Mick Jagger (79) voor het eerst over Charlie. 

 1. STREAMINGTIPS. Jonge Einsteins die voor magie zorgen op uw scherm
  TV

  STREAMING­TIPS. Jonge Einsteins die voor magie zorgen op uw scherm

  Vrijdag pakt Streamz uit met de nieuwste docu ‘Laurent, het wonderkind’. Daarin wordt het leven van de Belgisch-Nederlandse hoogbegaafde Laurent, die op twaalfjarige leeftijd summa cum laude z’n Master in de kwantumfysica behaalde, onder de loep genomen. Wonderlijke whizzkids, bijdehante slimmeriken en ander briljant bedrade blokbeesten zijn echter geen zeldzaam fenomeen op uw tv-scherm. Van een schaakwonder uit Uganda in ‘Queen of Katwe’ op Disney+ tot de alom begiftigde en bekende tovenaar ‘Harry Potter’ op Streamz. Deze knappe kinderkopjes quizzen u moeiteloos onder tafel.
 2. Kanye ‘Ye’ West zegt sorry tegen ex-vrouw Kim Kardashian: “Ze heeft als moeder geen extra stress nodig”
  Play
  Celebrities

  Kanye ‘Ye’ West zegt sorry tegen ex-vrouw Kim Kardashian: “Ze heeft als moeder geen extra stress nodig”

  Na maandenlange verwijten op sociale media zegt Kanye ‘Ye’ West (45) ‘sorry’ tegen zijn ex-vrouw Kim Kardashian (41). De twee trouwden in 2014 en kregen vervolgens vier kinderen. Maar in 2021 maakte ze bekend dat ze zouden scheiden. Die beslissing viel niet goed bij Ye, waardoor hij Kim en haar omgeving begon te belagen op sociale media. Hij pestte haar ex-vriend Pete Davidson en zei dat Kim niet voor hun kinderen zorgde. West besloot nu om zich te verontschuldigen in een interview in het Amerikaanse tv-programma ‘Good morning America’. “Ik wil dat zij rust heeft in haar hoofd, zodat ze voor onze kinderen kan zorgen.”