André Hazes
Volledig scherm
André Hazes © ANP

“Hij heeft nog een lange weg te gaan”: Rachel Hazes geeft update over zoon André

CelebritiesAndré Hazes (28) kampt al enige tijd met een burn-out. De ‘Leef’-zanger nam afstand van het leven in de schijnwerpers en sociale media, en woont sinds de breuk met zijn ex-vriendin Sarah Van Soelen even bij hotel mama. Rachel Hazes (51) vertelt nu hoe het gaat met haar zoon.

 1. 20 jaar na 'Spring': hoe gaat het nu met Cara ‘Chantal’ Van der Auwera? “Voor een film mogen ze me altijd bellen”
  Play
  TV

  20 jaar na 'Spring': hoe gaat het nu met Cara ‘Chantal’ Van der Auwera? “Voor een film mogen ze me altijd bellen”

  In 2002 streed Chantal dagelijks tegen Katrijn om de solo te mogen dansen in het Ketnet-programma ‘Spring’. Maar wat steekt actrice Cara Van der Auwera 20 jaar later uit? Reporter Jarne Rediers zoch haar op bij de VRT om het aan haar zelf te vragen. “Ondertussen werk ik al 8 jaar bij Klara, de klassieke radiozender hier” vertelt Cara fier. Of ze het niet vervelend vindt om na al die tijd nog dagelijks over ‘Spring’ aangesproken te worden? Ontdek het in een nieuwe Showbits.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 1. Hollywoodsterren ‘cancelen’ nationale feestdag na terugdraaiing abortuswet: “Onafhankelijk, tenzij je een baarmoeder hebt”
  Celebrities

  Hollywood­ster­ren ‘cancelen’ nationale feestdag na terugdraai­ing abortuswet: “Onafhanke­lijk, tenzij je een baarmoeder hebt”

  “4th of July gaat niet door wegens een gebrek aan onafhankelijkheid”, klinkt het op de sociale media van Kim Kardashian. De realityster is ook niet de enige die zich op de Amerikaanse nationale feestdag uitgesproken heeft. Ook andere beroemdheden maakten van de gelegenheid gebruik om te reageren op de terugdraaiing van de abortuswet door het Amerikaanse Hooggerechtshof.