Koning Carl XVI Gustav en koningin Silvia
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Carl XVI Gustav en koningin Silvia © Corbis via Getty Images

"Hij gaf bijna 10.000 euro uit aan strippers": niemand gaf het huwelijk van Carl Gustaf en Silvia van Zweden enige kans

RoyaltyDe koning en het burgermeisje. Het klinkt als een sprookje, en zo begon de relatie van koning Carl XVI Gustaf van Zweden (75) en koningin Silvia (77) ook. Maar achter de schermen kwamen al snel barsten in hun schijnbaar gelukkige huwelijk. Een grootvader die dwars lag, problemen met de kinderen en “wilde, van alcohol doordrenkte orgieën”: dit is het verhaal van Carl Gustaf en Sylvia, die dit jaar hun 45ste huwelijksverjaardag vieren. “De koning was zo verliefd als een tiener, en de koningin was op de hoogte van de affaire.”

 1. Johnny Depp over de getuigenis van Amber Heard: “Belachelijk, vernederend, pijnlijk en compleet verzonnen”
  Play
  Celebrities

  Johnny Depp over de getuigenis van Amber Heard: “Belache­lijk, vernede­rend, pijnlijk en compleet verzonnen”

  De 22ste dag van het proces Johnny Depp vs Amber Heard is inmiddels aangebroken. Het Britse model Kate Moss was vandaag als eerste aan zet. “Johnny Depp heeft mij nooit van de trap geduwd”, klonk het overduidelijk in de getuigenis van het Britse model. Niet veel later werd ook Johnny Depp opnieuw opgeroepen door het juridische team van Amber Heard. “Ik ben naar hier gekomen en ik heb de waarheid verteld.” Volg hier alles live mee.
 2. INTERVIEW. De cast van ‘Stranger Things’ over 4de seizoen: “Het wordt nog donkerder”
  Play
  TV

  INTERVIEW. De cast van ‘Stranger Things’ over 4de seizoen: “Het wordt nog donkerder”

  Een hoogdag voor fans van sciencefiction-horrorseries, want het vierde seizoen van het populaire ‘Stranger Things’ is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Is dit seizoen écht het donkerste tot nu toe? En komen de acteurs binnenkort naar België? Showbits had een exclusief interview met de cast van de serie, om te polsen naar wat er allemaal nog staat te gebeuren. “Er zijn veel vragen die nog beantwoord moeten worden”, verklapt acteur Caleb McLaughlin.
 1. Voor het eerst weer op tv: Eddy Demarez maakt comeback tijdens ‘Het journaal’
  TV

  Voor het eerst weer op tv: Eddy Demarez maakt comeback tijdens ‘Het journaal’

  Eddy Demarez (54) was woensdag voor het eerst weer als sportanker te zien op televisie. Sinds november vorig jaar was hij al opnieuw aan de slag achter de schermen bij Sporza, en eerder deze maand maakte de VRT bekend dat hij ook als commentator zou terugkeren. De sportjournalist werd in augustus 2021 tijdelijk op non-actief gezet na ongepaste uitspraken over de Belgian Cats, de Belgische basketbalvrouwen.