R. Kelly
Volledig scherm
PREMIUM
R. Kelly © REUTERS

“Hij droeg een wapen tijdens de seks”: dit gebeurde er dusver op het proces tegen R. Kelly

CelebritiesMeer dan twee weken is het proces tegen R. Kelly (54) al bezig en daarmee zijn we zo ongeveer op de helft. We vatten de belangrijkste getuigenissen voor u samen - over omkoping van een ambtenaar, seks met een wapen op je gericht, besmettingen met herpes en het misbruik van een minderjarige jongen. En, ook belangrijk, we kijken naar het netwerk van medewerkers die het misbruik mogelijk maakten. “R. Kelly had nooit een lange periode kunnen doen wat hij deed, zonder dat er mensen waren die dingen voor hem regelden en hem steunden.”

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.