Exclusief voor abonnees

Hier herstelt Stefan Everts in alle rust en privacy van malaria: “Er moet misschien nog meer geamputeerd worden”

Dieter Bacquaert
Ex-motorcrosser Stefan Everts (46) houdt van zijn privacy. Hij koos dan ook bewust voor een villa met een riante tuin én een bos, waar hij woont met zijn vrouw Kelly (43) en hun kinderen Liam (bijna 15) en Mylee (8). Voluit genieten van zijn prachtige domein lukt momenteel niet, want hij herstelt nog steeds van de malaria die hij eind vorig jaar opliep in Congo. Het blad Story mocht binnenkijken in het stekje van de voormalige motorcrosser.

Maar liefst vijf hectare groot is het domein waar Stefan Everts en zijn gezin sinds tien jaar wonen. Hun villa ligt verscholen achter een oprijlaan met platanen. Op het prachtige domein met zwembad, bos en speelweide waan je je het hele jaar door op vakantie. “Ik droomde altijd al van een groot stuk grond met een oprijlaan, om afgezonderd van de buitenwereld te kunnen leven, in alle privacy”, vertelt Stefan. “Dit is voor mij de perfecte plek om te wonen. Ik ben heel graag thuis. De oude boerderij die op deze lap grond stond, hebben we volledig afgebroken. De bakstenen hebben we onder meer gebruikt voor onze wijnkelder en een bed voor onze kinderen.”

Het duurde wel bijna vier jaar vooraleer jullie hier effectief konden wonen.

Stefan: “Klopt, helaas liep de procedure voor de bouwvergunning niet van een leien dakje. We moesten ons aan veel regels houden. Maar de gemeente mag niet klagen: we hebben voor extra groen gezorgd door extra bomen te planten.”

Er lopen hier ook ezels en pony’s rond.

Stefan: “Die dieren zijn er gekomen omdat we dankzij hen minder gras moeten maaien. Onze buurman houdt zich bezig met de dagelijkse verzorging van de beesten, omdat wij vaak niet thuis zijn door de motorcrosswedstrijden van Liam.”

Je hebt 20% van dit artikel gelezen
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jacques Van de Velde

  Misschien geeft deze spijtige gebeurtenis toch meer kleur aan je leven. Als het aan een zijden draadje heeft gehangen ziet men veelal alles door een andere bril, respect man en dat het u en uw gezin verder goed moge gaan !!

 • JOHAN SOENEN

  Spoedig herstel Stefan. Ik hoop dat je gespaard blijft van verdere operaties en dat de pijn verdwijnt. Als er één Belgische sporter- kampioen is waar ik blijvend respect voor heb, ben jij dat. Geniet van uw gezin en uw stekje. Het is jullie gegund. Regine Tytgat

 • ringo van der pulst

  Niemand verdiend dat.Waarom zeggen mensen dat eigenlijk"hij verdiend dat niet" Een ander wel?

 • steve segers

  Stefaan, neem eens inlichtingen ivm zuurstoftherapie.

 • WILLIAM TAELMAN

  Hopelijk stopt het eens met de operaties Stefan zodat je zonder zorgen kan genieten , veel beterschap