Hevige regen, kleurrijke poncho’s en een waardige afsluiter: herbeleef hier de hoogtepunten van dag 1 op Rock Werchter

FestivalsHet is zover: de festivalzomer maakt een doorstart nu de poorten van Werchter eindelijk zijn geopend. Waar is dat feestje? Onze reporters ter plaatse zoeken het uit en houden je live op de hoogte. Hieronder lees je een overzicht van de highlights van de eerste dag.

9 reacties

 • Dick De Zeure

  5 maanden geleden
  In mijn tijd was het Jazz Bilzen, vroege Torhout/Werchter en PinkPop Geleen. Dit waren de jaren '70 en begin '80 en daar heb ik enorm van genoten dus laat jullie maar eens goed gaan en profiteer met volle teugen van uw jeugd want het is vlugger gedaan dan je denkt.
 • Cecarine De Smet

  5 maanden geleden
  Ik ben blij dat ik niet in de buurt woon.....
 • Raoul Rouma

  5 maanden geleden
  Hoop dat ze daar ook niet moeten voor bijbetalen van onze vriend!
 • glenn wouters

  5 maanden geleden
  Arme Ghomi, je hebt een beetje verkeerslast gehad omdat de andere mensen eens wat plezier willen maken. Zo kan je over alles wel iets negatiefs zeggen. Wees nu eens blij dat andere mensen lol hebben. Aan de festivalgangers, geniet met volle teugen, en doe geen dingen die ik ook niet zou doen of mogen doen.
 • Henri Dederen

  5 maanden geleden
  Ze kunnen misschien de regen trachten te verjagen door te roepen 'No rain'No rain' zoals in Woodstock in 69!
 1. KIJK. “Ik ben zó hard veranderd. Qua uiterlijk, maar ook als persoon”: Julia blikt terug op één jaar K3
  Play
  Muziek
  1

  KIJK. “Ik ben zó hard veranderd. Qua uiterlijk, maar ook als persoon”: Julia blikt terug op één jaar K3

  De Nederlandse Julia mag zich al één jaar K3'tje noemen. Vlak voor ze de wedstrijd vorig jaar won, gaf ze een interview. En datzelfde interview deed ze nu opnieuw, zoals in bovenstaande video te zien is. Van haar mooiste lichaamsdeel tot hoe vaak ze herkend wordt op straat: wat er is er zoal veranderd in het leven van Julia? “Dit is een harde wereld, maar gelukkig is mijn familie er altijd.”