Zangeres Sandrine in ‘Showtime aan Zee’
Volledig scherm
PREMIUM
Zangeres Sandrine in ‘Showtime aan Zee’ © Kristof Ghyselinck

Het Witte Paard galoppeert volgend jaar naar Durbuy: "Een show ontbrak nog in Couckes pretpark"

ShowbizzHet Witte Paard ruikt een nieuwe stal. Na de kapitaalinjectie van Marc Coucke trekt het populaire revue-theater volgende zomer van Blankenberge naar Durbuy. "Marc had één vraag", zegt Ben Van den Keybus, directeur van Het Witte Paard. "Waarom brengen jullie de shows niet elders? Sindsdien ziet onze toekomst er weer rooskleurig uit."

 1. GEZIEN? ‘Saar in het bos’: “De breinbrekers over intieme hygiëne waren het spannendste dat we te zien kregen”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘Saar in het bos’: “De breinbre­kers over intieme hygiëne waren het spannend­ste dat we te zien kregen”

  Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Saar in het bos’ op Eén, een realityreeks waarin Saartje Vandendriessche 21 dagen probeert te overleven in - jawel - een bos. “Gelukkig had de presentatrice ervaring met maffen in barre omstandigheden. ‘Bij de VRT leg ik me vaak een halfuurtje op de grond en dan vertoef ik vliegensvlug in dromenland’, biechtte ze op.”
 2. Hoofd belichting post laatste foto van cameraregisseur op filmset van ‘Rust’: “Ik hield haar in mijn armen toen ze stierf”

  Hoofd belichting post laatste foto van camerare­gis­seur op filmset van ‘Rust’: “Ik hield haar in mijn armen toen ze stierf”

  Serge Svetnoy, hoofd belichting van de film ‘Rust’, stond naast cameraregisseur Halyna Hutchins op het moment dat het wapen van acteur Alec Baldwin afging. “Ik had haar bloed op mijn handen”, getuigt Svetnoy op Facebook. “Het is de schuld van nalatigheid en van een gebrek aan professionalisme”, zegt hij. Hij postte ook de laatste foto van Hutchins op de filmset, voor het tragische incident een einde maakte aan haar leven.