Zangeres Sandrine in ‘Showtime aan Zee’
Volledig scherm
PREMIUM
Zangeres Sandrine in ‘Showtime aan Zee’ © Kristof Ghyselinck

Het Witte Paard galoppeert volgend jaar naar Durbuy: "Een show ontbrak nog in Couckes pretpark"

ShowbizzHet Witte Paard ruikt een nieuwe stal. Na de kapitaalinjectie van Marc Coucke trekt het populaire revue-theater volgende zomer van Blankenberge naar Durbuy. "Marc had één vraag", zegt Ben Van den Keybus, directeur van Het Witte Paard. "Waarom brengen jullie de shows niet elders? Sindsdien ziet onze toekomst er weer rooskleurig uit."

 1. Na kledinglijn is Julie Vermeire nu ook gezicht van juwelencollectie: “Ik moet gewoon zeggen wat ik mooi vind en zij maken het”
  Showbits
  6

  Na kleding­lijn is Julie Vermeire nu ook gezicht van juwelencol­lec­tie: “Ik moet gewoon zeggen wat ik mooi vind en zij maken het”

  Speciaal voor de feestdagen pakt Julie Vermeire met een eigen juwelencollectie. Geen hyperchique, exclusieve stukken, je vindt ze gewoon bij een bekende kruideniersketen. “Heel prijsvriendelijk dus”, zegt Julie. Echt veel werk heeft ze er zelf niet aan gehad. “Ik deel gewoon mijn ideeën via Pinterest en ik geef feedback op de ontwerpen”, geeft ze eerlijk toe.
 2. Christophe Ramont paradeert in enorme rok op reünie van ‘Blind getrouwd’-deelnemers
  Play
  BV

  Beelden tonen hoe Christophe Ramont in enorme rok paradeert op 'Blind ge­trouwd’-reü­nie

  Verschillende deelnemers van ‘Blind getrouwd’ hebben een reünie gehouden op het fundraising event ‘Hiv Ontrafelen’ van de Universiteit Gent. De zevende editie van ‘Hiv Ontrafelen’ werd ook dit jaar georganiseerd om fondsen te werven voor onderzoek naar een genezing van de ziekte. Christophe Ramont, zelf hiv-patiënt, kon daarbij niet ontbreken en stal de show door zijn performance op de catwalk. Ook Dziubi en Brecht, Nuria en Stijn en andere deelnemers van verschillende seizoenen kwamen voor de gelegenheid supporteren.
 3. Na het overdonderende succes op de Rewind Party's: komt er een binnenkort een ‘Spring’-film aan?
  Play
  Showbits
  1

  Nieuwe merchandi­se rond 'Spring' blijkt enorm succes: "Maar als wij het zelf willen dragen, moeten we dat gaan kopen"

  Net als vijf jaar geleden op Throwback Thursday, was de band Spring afgelopen week in het Sportpaleis opnieuw een overdonderend succes. Naar schatting 53.500 jongeren kwamen meekwelen op de muziek uit hun kindertijd. Maar dat zou weleens de allerlaatste keer kunnen geweest zijn, want nieuwe plannen met Spring zijn er niet meteen. Of toch? Showbits-reporter Jarne trok naar Cara Van der Auwera (Chantal), Jelle Cleymans (Evert) en Damian Corlazzoli (Xavier) om te horen of ze een laatste ‘Spring’-film zien zitten. Het verrassende antwoord ontdek je in een nieuwe Showbits.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.