Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Het vliegtuig naar een nieuwe hit? Artiesten ‘Liefde voor muziek’ vertrekken vol stress en ambitie naar Frankrijk

TVVeel goesting en gezonde stress. In alle vroegte vertrokken de zeven artiesten van het nieuwe seizoen ‘Liefde voor muziek’ dit weekend naar Zuid-Frankrijk. Wij schaarden ons in het spoor van hun trolly’s, voelden de zenuwen en polsten naar hun ambities. “Natuurlijk hoop ik op meer waardering.”

22 reacties

 • Raoul Rouma

  1 maand geleden
  Wacht maar indien er een nieuwe singel uitkomt van Margriet met een cover van 2 Fabiola ! Ik zie het in mijn gedachten al, en alle aanwezigen zullen ontroerd toezien en met tranen aangedaan zijn.
 • Marleen Mortelmans

  1 maand geleden
  Helaas een weinig interessante samenstelling. De grote namen zijn allemaal al lang gepasseerd en nu wordt het jaar na jaar minder. Ik vind het persoonlijk ook jammer dat er telkens een Nederlandse artiest bijzit. Doe mij maar Vlamingen. Het zuiden van Frankrijk is inderdaad perfect bereikbaar met de trein.
 • Rudolf Daelemans

  1 maand geleden
  het is wel goed progamma naar dat ze met vliegtuig moest nemen voor Zuid-Frankrijk te gaan. Ze hadden beter de trein genomen voor het klimaat waar zo gezegd achter stand! ik vind een gemist kans van VTM !
 • willem merken

  1 maand geleden
  Weer eens zoveel avonden met geen bal op tv. Zal wel enkele vrienden uitnodigen om thuis een avond te komen wiezen zonder kabaal.
 • Linda D'Haese

  1 maand geleden
  Natuurlijk als ze gratis naar het zuiden kunnen trekken met het vliegtuig op super de luxe verlof staan ze op de eerste rij om dan een cover te coveren arm tierige artiesten zal zeker niet kijken