Koen Wauters en Carolijn Lilipaly in 2002.
Volledig scherm
Koen Wauters en Carolijn Lilipaly in 2002. © a

Het ‘vergeten’ eerste huwelijk van Koen Wauters: “Een fout, een stommiteit”

ShowbizzNa 17 jaar lief en leed te delen met Valerie De Booser (40), ziet Koen Wauters zijn huwelijk stranden. Maar dat is niet de eerste keer, want voor hij trouwde met de voormalige ‘Temptation Island’-verleidster, stapte de zanger al eens in het huwelijksbootje met MTV-presentatrice Carolijn Lilipaly. “Een fout”, noemde hij het zelfs. 

12 reacties

 • Jacky Vanderplas

  1 jaar geleden
  De slachtoffers zijn weer de kinderen de ouders denken enkel aan hun eigen gekwetst persoontje.wat moeite voor herstel en vergeving voor elkaars fouten kan niet .hun kinderen och zij groeien erwel over ,niets is minder waar .zij houden van hun moeder en houden van hun vader en nu worden zij gedwongen een keuze te mzken
 • Vera Franck

  1 jaar geleden
  Tis stil waar het niet waait zeggen ze toch he . Spijtig voor de kinderen dat we , maar die overleven da wel , zijn al groot genoeg . Goed voor de boekjes weer , want dacht vorige week nog van . Wat staat er nog in de dag allemaal zeg 2x niets meer
 • maude baussart

  1 jaar geleden
  Het was een mooi koppel ze paste perfect samen maar scheiden dat kan iedereen overkomen We weten niet wat er binnenhuis was ze waren jaren verliefd blijven nu vrienden voor het leven voor het welzijn van Zita en Nono
 • Peter Janssens

  1 jaar geleden
  Carolijn Lilipaly vind ik mooier ! Carolijn Lilipaly werkte voor de NOS en omroep Zeeland , ze had de bekentheid van Wouters niet nodig ! Valerie De Booser was voormalige ‘Temptation Island’-verleidster en dat is altijd een speciaal soort volk !
 • miranda vangenechten

  1 jaar geleden
  Wat een reacties... gaan jullie ook dagelijks aan het gerechtsgebouw staan om alle koppels die scheiden hun het te geven? Zolang je niet het volledige verhaal kent heb je niet te oordelen.. als bv ben je helaas bijna verplicht om dit in de media te delen of de media maakt er zelf wel een heel ander verhaal van..
 1. Congo-specialist Erik Bruyland over de wantoestanden in z’n geboortestreek: “Op een bepaald moment was het kiezen tussen de maffia of vertrekken”
  PREMIUM
  Showbizz

  Con­go-specialist Erik Bruyland over de wantoestan­den in z’n geboorte­streek: “Op een bepaald moment was het kiezen tussen de maffia of vertrekken”

  “Ik wil de plunderingen van Leopold II in Congo niet minimaliseren, maar de leegroof die er nu aan de gang is, is vele malen erger”, zegt Erik Bruyland (68). Met ‘Kobalt Blues’ schreef hij een onthutsend verhaal over de leegroof van onze voormalige kolonie. “Er zit ginds voor 3.000 miljard euro waardevolle metalen in de grond, maar het Congolese kobalt voor onze smartphones moeten we in China kopen.”