Annie Lennox
Volledig scherm
PREMIUM
Annie Lennox © gie Knaeps/Reporters

Het turbulente levensverhaal van Annie Lennox (63): de eeuwige vechter die een man had moeten zijn

ShowbizzZe wordt ‘Brits kampioene der kampioenen’ genoemd omdat niemand meer Brit Awards wegkaapte voor Beste Artieste, en is misschien wel de commercieel meest succesvolle Britse vrouwelijke artiest ooit. Tegelijk strijdt Annie Lennox (63) al sinds haar kindertijd voor simpel geluk.

11 reacties

 • Jos Plessers

  2 jaar geleden
  Prachtige stem .mooie vrouw trouwens ook.Keigoede muziek.Tja,ieder zijn demonen.Btw,zulk een leeftijd halen in deze business is niet voor iedereen weggelegd
 • Wim De Smet

  2 jaar geleden
  In mijn lijst met favoriete platen staan er wel een aantal van de hand van Dave en Annie.. Horen voor mij sowieso in het rijtje van de grootste artiesten ooit. Tovenaars met de beschikbare elektronica in het pré computer tijdperk, en dan die stem ❤Jammer dat ze nu op latere leeftijd nog niet gelukkig is..
 • Jean Emare

  2 jaar geleden
  Annie Lennox.. De haartjes op armen en benen komen al recht.. bij het vermelden van haar naam. Wie ooit 1 optreden heeft gezien weet waarover ik spreek. Fenomenaal!
 • Juliaan Van Reeth

  2 jaar geleden
  @Francesca Linardo: Ik had het niet beter kunnen verwoorden!
 • Huys Philippe

  2 jaar geleden
  Heb haar ooit à capella bezig gezien. Echt niet normaal. Krijg er nog kippenvel van.
 1. Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”

  Jarenlang was Josh Hartnett (42) zowat de populairste acteur in Hollywood. Een tieneridool met de perfecte looks, die bovendien ook nog eens een aardig stukje kon acteren. Van Sofia Coppola (‘The Virgin Suicides’) over Sir Ridley Scott (‘Black Hawk Down’) tot Brian De Palma (‘The Black Dahlia’): alle regisseurs wilden hém voor hun camera en waren bereid om daar grof geld voor te betalen. Maar Hartnett zelf, die wilde vooral weg uit Hollywood. “Als je aan de top wil blijven, moet je je hele leven over je schouder kijken.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"