André Hazes senior en Rachel tijdens hun huwelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes senior en Rachel tijdens hun huwelijk. © ANP

Het turbulente leven van André Hazes senior (slot): “Ze belden zijn vrouw om te zeggen dat Rachel 'het' deed met Hazes”

ShowbizzMet de piepjonge Rachel lijkt André Hazes eindelijk liefdesgeluk gevonden te hebben. De twee trouwen in 1991. Hij is dan 40, zij 21. Vol goede bedoelingen probeert de zanger z’n ongezonde levensstijl om te gooien, maar al snel hervalt hij weer in oude gewoontes: altijd werken, altijd moe, altijd bier, altijd ruzie. Zijn suikerziekte loopt uit de hand en hij wordt stokdoof. Alcoholisme en een nicotineverslaving zullen tot z’n overlijden op 23 september 2004 zijn leven blijven domineren. Tot hij, zwetend van de koorts en naar adem snakkend van benauwdheid, de strijd voor zijn leven verliest.

4 reacties

 • Get Lost

  1 jaar geleden
  Jozef Van Mellaert "Alsof het je laatste vrouw is, leef" ;)))
 • Natasja van Winsen

  1 jaar geleden
  Laat me niet lachen , ze woonde al tijden niet meer samen , lagen in scheiding. Helaas ging hij te snel voordat het rond was. Had dat loeder niks gekregen en waren we al jaren van haar af geweest.
 • Ludo Van den Bergh

  1 jaar geleden
  Voor altijd fan van André Hazes.
 • Jozef Van Mellaert

  1 jaar geleden
  Zijn zoon haalt nu zijn inspiratie bij zijn vader " Leef " .
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.