Niels Destadsbader
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader © Dieter Bacquaert

Het succesrecept van Niels Destadsbader: “The girl next door. Maar dan in een lijf van een 33-jarige man”

ShowbizzGeliefd en gehaat. Uitgejouwd en bejubeld. Niels Destadsbader balanceert al jaren tussen beide, maar haalt nu zijn slag thuis. Na maandenlange onderhandelingen wenste VTM niet in te gaan op zijn financiële eisen en keert de voormalige Ketnet-wrapper terug naar zijn roots aan de Reyerslaan. “Aan een marktconform loon”, rechtvaardigt de openbare oproep uw belastinggeld. Maar is hij dat echt waard? Wij polsten bij collega’s, recensenten en voormalig VTM-baas Mike Verdrengh naar de ‘Magie Van Niels.’

56 reacties

 • Mathilda Vandijck

  2 maanden geleden
  Ze mogen hem hebben op de VRT
 • Dirk De Weert

  2 maanden geleden
  Heeft gewoon geluk gehad dat hij mocht samenwerken met succesvolle bv's. Anders was deze jongen in de doofpot beland zoals de meesten.
 • Ilse De Ridder

  2 maanden geleden
  Het ventje mijn gouden hartje. Hij weet wat hij wil. Hij staat altijd klaar voor zijn fans en iedereen.
 • Gerd Van Hoof

  2 maanden geleden
  Volgens mij komt Niels nu presenteren in de plaats van Bart Peeters.
 • Jan Joris

  2 maanden geleden
  Spijtig, want we kijken alleen VRT en Canvas... De rest reality en formats van 13 in een dozijn... Nu begint VRT ook al mee te doen aan mediageil gedoe.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Gaat Perrie Edwards Gwyneth Paltrow achterna? Zangeres overweegt carrièreswitch nu Little Mix-split onvermijdelijk lijkt
  Celebrities

  Gaat Perrie Edwards Gwyneth Paltrow achterna? Zangeres overweegt carrières­witch nu Little Mix-split onvermijde­lijk lijkt

  De Little Mix-dames staan naar verluidt op het punt om elk hun eigen weg uit te gaan na het einde van hun laatste tournee volgend jaar. De overgebleven leden, Perrie Edwards (28), Leigh-Anne Pinnock (30) en Jade Thirlwall (28), zouden elk al bezig zijn met het opbouwen van hun eigen solocarrières. Perrie Edwards ziet het als een ideale gelegenheid om een eigen merk te lanceren à la Goop van Gwyneth Paltrow.