Lynn Van Royen
Volledig scherm
Lynn Van Royen © Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten

Het mogelijke plan B van Lynn Van Royen: “We staan niet genoeg in contact met de natuur”

ShowbizzOver werk hoeft Lynn Van Royen (32), momenteel te zien in ‘Onder Vuur’ op Eén, zich voorlopig geen zorgen maken. Maar moesten de rollen ooit opdrogen, dan is er wel een mogelijk plan B. “Ik ben een opleiding herborist begonnen”, klinkt het in Gazet van Antwerpen. 

 1. INTERVIEW. Tatyana Beloy: “Ik ben samengeweest met mannen die zich smeten. Zij dachten dat van mij ook. Maar dat was niet zo”
  PREMIUM
  1

  INTERVIEW. Tatyana Beloy: “Ik ben samenge­weest met mannen die zich smeten. Zij dachten dat van mij ook. Maar dat was niet zo”

  Een slechte stiefvader bezorgde haar moeilijke jeugdjaren en toen ze oud genoeg was om zelf de mannen in haar leven te kiezen, deed Tatyana Beloy dat niet altijd juist. Ze ging wonen in Londen, Los Angeles en Amsterdam, maar wat ze al die tijd zocht, vindt ze vandaag gewoon in Kontich. “Konrad tegenkomen, dat was ‘wow’.” Zestien vragen van psychiater Dirk De Wachter. Evenveel antwoorden, recht uit het hart.
 2. 

De eerste afvaller van ‘The Masked Singer' is bekend: “Jammer dat ik Skiwi niet meer kan laten jodelen”
  PREMIUM
  TV

  De eerste afvaller van ‘The Masked Singer' is bekend: “Jammer dat ik Skiwi niet meer kan laten jodelen”

  Geen après-skifeestjes meer voor Skiwi, alias Herman ‘Marcske’ Verbruggen (60). Die moest vrijdagavond al na één optreden in ‘The Masked Singer’ zijn identiteit prijsgeven. “Ik deed mee omdat ik vind dat je als zestiger toch niets meer te verliezen hebt”, aldus Herman. Hij vertelt uitgebreid over zijn ervaring in de show en onthult dat er al een aantal mensen afwisten van zijn ‘grote geheim’.