RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Het langverwachte nieuwe album van ABBA is er: “Zelfde opwinding als bij The Beatles en The Stones”

MuziekMamma Mia, here we go again. Klokslag middernacht weerklonk wereldwijd ‘Voyage’, het gloednieuwe album van het Zweedse viertal ABBA. Voor de fans valt kerst vroeg dit jaar. “Ik voel me nieuwsgierig, zenuwachtig en opgewonden tegelijk. De wereld wacht al veertig jaar op dit moment”, aldus de Vlaamse ABBA-auteur Stany Van Wymeersch. “Vandaag beleven we zonder meer de grootste comeback in de popgeschiedenis.” Ook wij luisterden naar het album, en we lichten al een tipje van de sluier op: “Alsof de tijd heeft stilgestaan, maar toch begaan ze af en toe een misstap.” 

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.