Kanye West
Volledig scherm
Kanye West © GC Images

Het kan nog gekker: Kanye West wil van naam veranderen en bouwt zijn ouderlijk huis na in stadion

CelebritiesKanye West (44) is een man vol frisse - of bizarre, het is maar hoe je het bekijkt - ideeën. Zo laat hij op dit moment z'n ouderlijk huis nabouwen in een stadion in Chicago, terwijl hij al weken in een ander stadion in Atlanta woont. Daarnaast heeft de rapper ook een verzoek ingediend om z'n naam officieel te laten veranderen. 

 1. STREAMINGTIP. ‘His Dark Materials’: reizen door parallelle universums
  TV

  STREAMING­TIP. ‘His Dark Materials’: reizen door parallelle universums

  ‘House of the Dragon’, ‘The Rings of Power’, ‘The Sandman’. Fantasyreeksen scoren op alle streamingplatformen. Een ietwat minder bekende serie, maar evenzeer de moeite waard, is ‘His Dark Materials’. De reeks van BBC en HBO is gebaseerd op de boeken van Philip Pullman en gaat over de jonge wees Lyra, die leeft in een onderdrukte maatschappij, maar poorten kan openen naar parallelle universums.
 2. Spelprogramma ‘De verraders’ krijgt een Amerikaanse versie, Britse versie is momenteel op tv
  TV

  Spelpro­gram­ma ‘De verraders’ krijgt een Amerikaan­se versie, Britse versie is momenteel op tv

  Het Nederlandse spelprogramma ‘De verraders’ breidt uit naar het buitenland. Na het enorme succes bij onze noorderburen was België één van de eerste landen om het populaire format over te nemen. Maar de interesse voor het psychologisch spelprogramma is veel groter. Zo is er momenteel in Engeland de Britse versie te zien en vanaf 12 januari 2023 volgt er ook een Amerikaanse versie.