Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Het is flauwekul”: Carl Huybrechts reageert op beschuldigingen van seksisme

ShowbizzAfgelopen weekend haalden enkele ex-collega’s van Carl Huybrechts in het programma ‘Bij Vlaeminck' op Studio Brussel zwaar uit naar de sportcommentator. Sportjournaliste Inge Van Meensel vertelde dat een collega jaren geleden openlijk zijn haat uitte tegen vrouwen in de sportjournalistiek, waarna Stijn Vlaeminck en Karl Vannieuwkerke ex-VRT-sportjournalist Carl Huybrechts bij naam noemden. Tijdens de ochtendshow van JOE belden Sven Ornelis en Anke Buckinx hem op voor een reactie. 

36 reacties

 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  De VRT is niet anders dan gelijk welke andere plaats om te werken. Overal vind je mensen die op hun strepen staan, schijnheiligheid, venijnige achterklap, intriges en ellebogenwerk. Waarom zou het daar anders zijn. En deze die de vuile was buiten hangen vertellen doorgaans een gekleurde eenzijdige versie.
 • Bart Denys

  1 jaar geleden
  Dat hij een groot ego heeft, is ontegensprekelijk. Maar hij is al lang weg op VRT. Waarom nu nog modder gooien? Dat iedereen voor zijn eigen deur veegt...
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  Waarom dient hij geen eis in op basis van "Laster& Eerroof" om hen eens mores te leren ?
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Een opmerking van zo'n 20 jaar geleden - en waarschijnlijk nog een terechte opmerking - en nu een pak heisa daarover. Wat een bende kleine kinderen zijn dat eigenlijk ? Goed dat de VRT een pak moet besparen, er zitten daar duidelijk veel mensen die niets anders te doen hebben dan zich met prullen bezig te houden op onze kosten.
 • Robert Joncret

  1 jaar geleden
  Wat en onzin, dergelijke beschuldigingen 20 jaar na datum. C H heeft gelijk dat hij zich verdedigt. De waarheid heeft haar rechten. "Waar rook is is vuur" is hier grote onzin.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?