Het is eens geen fluwelen doosje: Johnny Depp verstopte ketting voor Kate Moss in zijn achterwerk

CelebritiesJohnny Depp (59) en Kate Moss (48) hadden een relatie van 1994 tot 1998 en waren destijds een veelbesproken koppel. Aan het Britse magazine ‘Vogue’ vertelde het topmodel nu over het moment waarop ze haar eerste diamanten ketting cadeau kreeg van de acteur. Een minder romantische herinnering dan je zou denken. “Hij vroeg me om eens in zijn achterwerk te kijken en plots trok ik er de ketting uit.”

1 reactie

 • Emma Kamenistyy

  3 maanden geleden
  Vanachter in z'n broek is niet IN z'n achterwerk he. 😒 Mr Romantico zou ik hem niet noemen, maar 't klinkt mij niet dat ze er haar ketting heeft moeten uittrekken..
 1. Cardi B onder vuur door halloweenoutfit Marge Simpson: “Heeft mijn kunstwerk zonder toestemming gebruikt”
  Celebrities

  Cardi B onder vuur door halloween­out­fit Marge Simpson: “Heeft mijn kunstwerk zonder toestem­ming gebruikt”

  Cardi B staat in nauwe schoentjes. De 30-jarige rapster heeft mogelijk een klacht aan haar been wegens plagiaat. Voor Halloween toverde ze zich helemaal om tot het personage Marge Simpson, maar de outfit blijkt een imitatie te zijn van het werk van de Italiaanse artiest aleXsandro Palombo. “De oorspronkelijke betekenis van mijn kunstwerk is aangetast", klinkt het aangedaan op Instagram.
 2. Van onschuldig Disneymeisje tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?
  Celebrities

  Van onschuldig Disneymeis­je tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?

  Recent werd op Netflix de coming of age-serie ‘Wednesday’ gelanceerd. Een reeks die focust op het tienerbestaan van de sadistische dochter van Morticia en Gomez Addams uit de ‘The Addams Family’. Het is gen-Z’er Jenna Ortega (20) die de hoofdrol speelt in de serie en daarmee een jong publiek dient warm te maken voor de capriolen van de gothicfamilie. Maar vergis je niet, ondanks haar leeftijd, heeft de jonge twintiger al heel wat op haar palmares staan.