Acteur Johnny Depp in de rechtszaal in Fairfax in de Amerikaanse staat Virginia.
Volledig scherm
PREMIUM
Acteur Johnny Depp in de rechtszaal in Fairfax in de Amerikaanse staat Virginia. © AP

Het internet trekt duidelijk partij voor Johnny Depp. En dat is niet per se goed nieuws

CelebritiesSloeg hij haar? Of zij hem? Hollywoodacteur Johnny Depp (58) en zijn ex-vrouw Amber Heard (36) beschuldigen elkaar van huiselijk geweld. Beelden van hun rechtszaak gaan viraal, en daarbij krijgt vooral Heard het flink te verduren. Zij wordt weggezet als een leugenaar, terwijl Depp het slachtoffer is. En dat zou wel eens nefast kunnen zijn voor de #MeToo-beweging. “Amber Heard heeft de beweging misbruikt voor haar eigen vendetta, met verontrustende reacties tot gevolg.”

3 reacties

 • Danny Schoofs

  3 maanden geleden
  Ik denk eerlijk gezegd,dat´t belangrijker is (voor de moment) dat iemand die blijkbaar minder uitgestoken heeft,dan werd beweerd & die voor´t proces al reeds schuldig werd verklaard(door alle leugens van Heard & de publieke bevooroordeling),dat deze persoon niet langer gedemoniseerd wordt,ook een vrij proces kon krijgen & de leugens ontkracht worden,ipv dat een´vrij´onschuldig persoon geofferd moet worden,ten voordele van de MeToo-beweging.Heard heeft de beweging schade toegebracht ipv Johnny.
 • Eric De landtsheer

  3 maanden geleden
  Contract met beiden afsluiten om het te verfilmen... Perfecte streamingstuff
 • ivan de ridder

  3 maanden geleden
  Volgens mij zijn beiden schuldig aan mishandeling. Dat zoveel (al dan niet in scene gezet) beeldmateriaal nu in de bewijzenlast gepompt kan worden, geeft aan dat ze het bloed vanonder elkaars nagels haalden en het er bovenhands op zat. Als 'boegbeeld' voor mishandelde vrouwen slaat Amber Heard niet echt een goed figuur door leugens / zelfverheerlijking. Sociale media en prominente streamers die erbovenop springen gaan echter evenmin vrijuit in hun 'ludieke framing'.
 1. Luka Cruysberghs: "Dat 'Brussels Airlines'-lied van Hooverphonic? Daar zou ik nu niet meteen aan meegewerkt hebben”
  Play
  Showbizz
  14

  Luka Cruys­berghs: "Dat 'Brussels Airlines'-lied van Hooverpho­nic? Daar zou ik nu niet meteen aan meegewerkt hebben”

  Zangeres Luka Cruysberghs werkt deze zomer haar nieuwe muziek af. Met ook even tijd voor vakantie in Portugal. Ontspannen in het waterpretpark en gaan wandelen met asielhondjes. Nu richt ze al haar pijlen op haar eerste soloshow, die gaat op 13 oktober in première in de AB-Club in Brussel. Daarmee sluit ze het hoofdstuk Hooverphonic definitief af. En ja ze zag ook al het Brussels Airlines-spotje. “Speciaal, maar daar zou ik misschien niet meteen aan meegewerkt hebben”, geeft ze wel nog mee. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. Wachtende fans vangen glimp op van Chris Martin in Brussels hotel
  Play
  Celebrities

  Wachtende fans vangen glimp op van Chris Martin in Brussels hotel

  Vier avonden lang staat Coldplay in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Twee concerten hebben ze al achter de rug, maandag beginnen ze aan de tweede helft. En dat betekent dus ook dat de heren in onze hoofdstad blijven logeren. In het Brusselse hotel Amigo, meer bepaald, waar fans staan te wachten in de hoop een glimp op te vangen van Chris Martin en zijn kompanen. Hun geduld werd duidelijk beloond.