Twitteraars laten zich van hun grappigste kant zien na het vertrek van Klaasje.
Volledig scherm
Twitteraars laten zich van hun grappigste kant zien na het vertrek van Klaasje. © Twitter

Het internet lacht zich een breuk na vertrek van Klaasje: “Alwéér een blonde die stopt”

ShowbizzHet kon ook niet anders: slechts enkele uren nadat Klaasje haar vertrek bij K3 aankondigde, laat het internet zich alweer van zijn grappigste kant zien. Van “Het is alweer de blonde die vertrekt” tot “Misschien kan James Cooke het nieuwe K3'tje worden?”. 

8 reacties

 • Frank Derkinderen

  2 maanden geleden
  Eens te meer krijgen mijn eerste gedachten van 5 jaar geleden weeral gelijk. Jindra (ook een NL-dame) was een betere keus geweest, mijns inziens.
 • Angelo Van Der Gucht

  2 maanden geleden
  Als ze nu denkt dat ze een super carrière kan uitbouwen zingen en acteren voor volwassenen, dan heeft ze het wel mis denk ik zoals josje kon ook niet zingen is nu wel gebleken zo een grote carrière heeft die niet. Waarom toch dan instappen om er na 5 jaar uit te stappen die nederlanders weten niet wat ze willen denk ik, had het beter niet gedaan van in het begin en iemand anders laten meedoen zo nu zeggen iemand anders mag mijn plaatsje hebben is ook wel erg vind ik voor degen die het wel menen
 • Moniek Smets

  2 maanden geleden
  Sinds Katleen eruit ging was K3 verleden tijd ,Joske bakte er niets van en de 3 nieuwe al helemaal niet .Stop ermee en start met iets totaal nieuw ,in de plaats iets volledig uitmelken tot er niets meer uitkomt .
 • Shania Vanderspinnen

  2 maanden geleden
  De oude k3 blijven de beste en het werd tijd dat ze vertrok ze kon niet zingen
 • Mike Zwarts

  2 maanden geleden
  Mooi ze kon toch niet zingen maar dat is mijn mening.
 1. Nederlandse gravin Eloise van Oranje onder vuur na coronafeestje in het park
  Royalty
  16

  Nederland­se gravin Eloise van Oranje onder vuur na corona­feest­je in het park

  De Nederlandse gravin Eloise van Oranje (18) heeft de coronaregels aan haar laars gelapt. De dochter van prins Constantijn (50) en prinses Laurentien (54) werd op een feestje in het park gespot met tientallen jongeren. Van mondmaskers of de ‘anderhalvemeterregel’ was absoluut geen sprake. Haar management heeft ondertussen gereageerd en zegt dat de groep mensen met wie ze aan het feesten was haar huisgenoten zijn.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is