Angela Schijf en partner Tom Van Landuyt
Volledig scherm
PREMIUM
Angela Schijf en partner Tom Van Landuyt © foto: Anneke Janssen

Het huwelijk van Angela Schijf en Tom Van Landuyt: “Ruziën met slaande deuren, maar elkaar altijd weer terugvinden”

ShowbizzAngela Schijf (42). Met haar eeuwige jongemeisjesgezicht is ze al zestien jaar dé ster van ‘Flikken Maastricht’. Wie is deze mysterieuze schoonheid die vooral in Nederland interviews geeft en bij ons onder de radar blijft? Ze is nochtans 22 jaar samen met ‘onze’ Tom Van Landuyt (55), en woont al bijna even lang in Antwerpen met haar gezin. Een laat maar boeiend kennismakingsportret. “Ik ben zeven keer zwanger geweest voor drie mooie kinderen. Dat is uiteraard behoorlijk heftig, maar al bij al ben ik positief gebleven.”

3 reacties

 • Sven Pletinck

  1 maand geleden
  Tof koppel, het geeft moed dat het nog bestaat, echte liefde. Doe zo voort..
 • imke de meester

  1 maand geleden
  heel mooi koppel, en overal is het gras al wel eens groener bij de buren, volhouden, in goede en kwade dagen.
 • Jacqueline swunnen

  1 maand geleden
  flikken maastricht is zo een toffe serie, krijg er nooit genoeg van
 1. Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”
  Showbizz
  31

  Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”

  Het staat vast: ‘Nonkels’ op Streamz krijgt een tweede seizoen. Dat betekent dat Rik Verheye (35) en Jelle De Beule (41) nog eens in de huid van Luc en Willy mogen kruipen. Al moesten de acteurs daar ook in het eerste seizoen al heel wat voor over hebben. Van zweetkoppen, gevoelige huidjes tot buikprotheses waarvoor elk haartje één voor één moest worden ingebracht: de acteurs brachten elke dag vier uur in de schminkstoel door. “Het voelde alsof we een pudding op zijn gezicht moesten plakken.”
 2. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.