Candice en Marijn kozen in 2021 resoluut voor elkaar, maar de relaties van Kim Kardashian en Kanye West en Ellemieke Vermolen en Sergio Herman liepen op de klippen.
Volledig scherm
Candice en Marijn kozen in 2021 resoluut voor elkaar, maar de relaties van Kim Kardashian en Kanye West en Ellemieke Vermolen en Sergio Herman liepen op de klippen. © VTM/WireImage/Hollandse Hoogte

Het huwelijk van Adil El Arbi, het einde van KimYe en het turbulente jaar van André Hazes: dit was 2021 op liefdesvlak

Showbizz2021 was een jaar vol ups en downs wat betreft de liefde. Verschillende koppels zetten een punt achter hun relatie, zoals Kim Kardashian en Kanye West en Junior Planckaert en Shana Goossens. Maar toch bleef de liefde overheersen. Liefde voor een nieuwe partner, met Viktor Verhulst en zijn Sarah Puttemans en Candice en Marijn uit ‘Blind getrouwd’ als voornaamste voorbeelden. Maar ook liefde voor een ex, zoals Regi en Olivier Deschacht aantoonden. “Ik ben niet beschaamd om te zeggen dat onze huwelijksdag nog altijd het hoogtepunt van mijn leven is.” 

0 reacties

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.