Het Geluid van Qmusic is geraden: Margot wint 25.500 euro

Qmusic
Het is zover: Het Geluid op Qmusic is geraden. Luisteraar Margot won vanochtend rond 8.30 uur  maar liefst 25.500 euro. En dat allemaal dankzij een stopcontact. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Na 230 pogingen was het de 31-jarige luisteraar Margot uit Mortsel die het juiste antwoord gaf: een stekker in het stopcontact steken. Zij wint zo een mooie 25.500 euro. Margot is administratief bediende en wil het geld graag gebruiken bij de aankoop van een huis, maar er is ook een tweeling onderweg dus het geld komt zeker van pas.

Nieuw dit jaar is dat ook andere Q-luisteraars een kans hadden om hun spaarpot aan te dikken met 10.000 euro. Dat kon wanneer het Geluid de kaap van 10.000 euro haalde, wat bij dit Geluid dus gebeurde. Het principe? Iedereen kon elke ronde meespelen via de Q-app en daar 1 keer aanduiden of het gegeven antwoord op de radio volgens hen juist was. 209 spelers klikten op ‘ja’ bij het antwoord van Margot. Zo werd er 10.000 euro verdeeld onder 209 mensen, dat is dus 47,85 euro per persoon.

Het Geluid startte op 2 januari met een startbedrag van 2.500 euro. Bij elke foute gok kwam er 100 euro bij. 

Had jij de oplossing geraden?
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peter De Baets

  Het Geluid is gewoon heel moeilijk. Ik heb zelf ook ooit eens meegedaan, ik dacht aan het ingieten van een glas cola. Bleek achteraf een glas schweppes te zijn. Tja, jammer natuurlijk.

 • Philomena Vanderweyen

  Veel plezier met de gewonnen centjes Margot ,geniet ervan.

 • Gerd Peeters

  Ze kunnen er maar van genieten.

 • RONNY HELSEN

  Al meerdere keren geraden maar nu mocht het , allemaal opgezet spel !

 • Lieve Bols

  Proficiat Margo!