Het gala van de Gouden K's verhuist naar het Sportpaleis

Houden K's
VRT Houden K's
Het gala van de gouden K's pakt het grootster aan dan ooit. De uitreiking van de grootste awardshow voor kinderen in ons land gaat volgend jaar door in het Antwerpse Sportpaleis.

Voor de zesde editie van Het Gala van de Gouden K's pakt Ketnet groots uit. Zaterdag 26 januari palmt de zender het Sportpaleis in Antwerpen in samen met duizenden ketnetters en heel wat bekend volk. Tijdens de awardshow komen we te weten wie of wat in het afgelopen jaar het populairst was bij de Vlaamse kinderen in de media, de showbizz en de sport. Wie wint, is de keuze van de Ketnet-kijker en van de aanwezigen.

Vorig jaar vond de Awardshow plaats in het Brusselse Paleis 12. Ghost Rockers was toen de grote winnaar van het Gala. De rockgroep voor jongeren won onder meer de prijs voor ‘Ketnetserie’ en ‘Band van het jaar’.

Het Gala van de Gouden K’s vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019.
2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Yoran Stevens

    Sorry Johan, gun kinderen het plezier dat ze willen hebben. Als je zelf niet een beetje kind kunt blijven, kan je beter zwijgen.

  • johan vervoort

    Tegenwoordig kan blijkbaar iedereen het sportpaleis afhuren van pseudo zangerkes die denken omdat ze aan de lopende band over over over kunnen kwelen tot opgezette awardshowkes die betaald worden met overheidsgeld.