Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

Het favoriete terras van Marijn Devalck: “Wij hebben altijd écht gedronken bij ‘De Kampioenen’, ook Johny met zijn dagschotels”

’t Is eindelijk een feit: de drooglegging is voorbij. Een moment om bij stil te staan en met wie anders dan Marijn Devalck (70), wiens alter-ego een kwarteeuw lang met de dikke portefeuille als dirigeerstokje de maat van de tapkraan sloeg in ‘s lands populairste café? Een gesprek over bier, La Boum, product placement bij de BRT en de ruwe keerzijde van ‘FC De Kampioenen’. Bonzour les amis, tournée générale van den Bal!

20 reacties

 • Ingrid Van caelenberghe

  3 maanden geleden
  Mooie foto van een hele lieve charmante man, santé!
 • Anne Bruers

  5 maanden geleden
  Mooi voorbeeld voor de jeugd zou ik zeggen....
 • Jean-marc Geirnaert

  6 maanden geleden
  Dretie, geef mij maar Westvleteren 12, de beste trappist ter wereld, binst de zomer orval en op een goede 3de plaats Rochefort 10. Smaken verschillen maar toch niets boven Westvleteren 12.
 • Jan Desmet

  6 maanden geleden
  Ik wil niet negatief zijn, ik denk, de kerk staat ik het midden, iets als Geniet met mate.
 • leo foulon

  6 maanden geleden
  Een beetje geluk moet je in het leven zeker hebben , zonder de kampioenen denk ik dat we buiten voners en vermeire van de rest nooit hadden gehoord
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.