Het eerste kampvuur op ‘Temptation Island VIPS’ en al tranen bij Pommeline

Pommeline
Videoland Pommeline
In Nederland loopt op dit moment ‘Temptation Island VIPS’ op het online videokanaal Videoland. Daar nemen onder meer Pommeline en Fabrizio aan deel en al bij het eerste kampvuur kraakt de Oost-Vlaamse blondine. “Ik hoor dat hij onzeker is over mij.”

Waar de koppels de eerste paar dagen vrijwel allemaal vertrouwen hadden in hun deelname aan Temptation Island VIPS, lijkt dat gevoel nu al sterk af te zwakken. De vrouwen houden zich sterk, maar bij de mannen is het een ander verhaal. Zo brak Frabrizio al meteen een van de regels die hij vooraf opstelde, de Limburger mocht namelijk niet als laatste opblijven.

Op het eerste kampvuur rolden er zelfs al tranen bij Pommeline. Zij kreeg te horen dat Fabrizio het ene moment volledig voor haar wil gaan, “maar het andere moment zakt ‘ie eigenlijk weer terug en dan raakt ‘ie onzeker”, vertelde verleidster Mira in de beelden die Pommeline voorgeschoteld kreeg. De woorden van Mira kwamen als een mokerslag bij de getatoeëerde blondine binnen. “Hij zegt tegen mij altijd dat ik de vrouw van zijn leven ben, en dan hoor ik ineens dat hij onzeker zou zijn”, reageerde ze, terwijl de tranen over haar wangen liepen.

Pommeline zelf reageerde ook al op de beelden. Zij zou namelijk veel commentaar krijgen op het feit dat ze vaak zit te snikken. “Vergeet niet dat ze van jou een bepaald persoon maken”, schrijft ze op Instagram. “Ik heb inderdaad veel gehuild, maar ook veel gelachen. Dat zie je allemaal niet. Het was een rollercoaster van emoties en ik was er emotioneel niet sterk genoeg voor, maar beoordeel me niet. Het was een heftige ervaring en ik heb mijn best gedaan om er zo goed mogelijk mee om te gaan.”

Temptation Island VIPS is bij ons in het najaar te zien.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katrien Wouters

  Kies je zelf voor om aan dit circus mee0 te doen met alle gevolgen van doen . Geen medelijden sorry. Wie de kat bij de melk zet....

 • Luc Desmet

  Ze is veel te afhankelijk en claimend. Die indruk had ik toen ze samen op tv kwamen en spraken. Er is geen gelijkheid in die relatie precies.

 • Anne Callebaut

  Stop gewoon met die onzin.

 • Stefaan Vande Loo

  Dank u om ons nog eens goed te doen lachen.

 • Christel De buck

  In het najaar??? Welk nut is dat. Dan weten we alles al.