Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck geven een exclusief dubbelinterview in Dag Allemaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck geven een exclusief dubbelinterview in Dag Allemaal. © Kristof Ghyselinck

Het eerste interview van Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck: “Moest ik nog 20 jaar tegen mijn goesting voortdoen?”

ShowbizzIn ‘Thuis’ verwarmt de kijker zich aan de ontluikende romance tussen Lowie en Viv, maar in het echte leven was het vooral de ‘verboden liefde’ van acteurskoppel Mathias Vergels (26) en Lynn Van den Broeck (27) die heel wat tongen losmaakte. “Alles wordt zo zwart-wit voorgesteld”, stelt Mathias in hun eerste dubbelinterview orde op zaken. “Ik heb m’n vrouw en kind niet zomaar laten zitten.” De twee praten over het begin van hun relatie, de breuk met hun partners, de verstandhouding met Mathias’ ex Julie en hun schuldgevoel. “Op een bepaald moment ben ik gecrasht.” 

2 reacties

 • Peter Mariën

  2 jaar geleden
  De enige verliezer is weeral het kind...
 • Ronny Cockuyt

  2 jaar geleden
  Vind hem wel een toffe gast,maar wat hij doet in zijn prive is zijn zaak,ik wil daar enkel over kwijt dat als,je wilt blijven uitgaan en je vrijheid en wat dan nog houden moet je niet trouwen en een kind maken Dat wist je al toen je nog niet getrouwd waart,ze kunnen het toch zo goed uitleggen,het zijn niet voor niets akteurs.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Julie, de ex van Mathias Vergels, krabbelt terug recht: “Ik wou zo snel mogelijk weer op eigen benen staan”
  PREMIUM
  Showbizz

  Julie, de ex van Mathias Vergels, krabbelt terug recht: “Ik wou zo snel mogelijk weer op eigen benen staan”

  Vijf maanden na de onverwachte breuk met ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels (28) legt Julie Houtman (28) haar hart bloot. Ze heeft een belangrijke les geleerd. “Ik ben nu voorzichtiger in de liefde”, zegt ze. “Ik zal niet weer zo snel gaan samenwonen.” Julie, die naar eigen zeggen steviger in haar schoenen staat dan ooit, wil het rustig aan doen voor zichzelf én voor zoontje Emile (2). “De tips van de psychologe hebben me echt geholpen.”