Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck geven een exclusief dubbelinterview in Dag Allemaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck geven een exclusief dubbelinterview in Dag Allemaal. © Kristof Ghyselinck

Het eerste interview van Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck: “Moest ik nog 20 jaar tegen mijn goesting voortdoen?”

ShowbizzIn ‘Thuis’ verwarmt de kijker zich aan de ontluikende romance tussen Lowie en Viv, maar in het echte leven was het vooral de ‘verboden liefde’ van acteurskoppel Mathias Vergels (26) en Lynn Van den Broeck (27) die heel wat tongen losmaakte. “Alles wordt zo zwart-wit voorgesteld”, stelt Mathias in hun eerste dubbelinterview orde op zaken. “Ik heb m’n vrouw en kind niet zomaar laten zitten.” De twee praten over het begin van hun relatie, de breuk met hun partners, de verstandhouding met Mathias’ ex Julie en hun schuldgevoel. “Op een bepaald moment ben ik gecrasht.” 

 1. Zangeres Xandee over haar huwelijk met Eric: “Er zijn traantjes gevloeid, zeker omdat mama dit niet meer kon meemaken”
  PREMIUM
  Showbizz

  Zangeres Xandee over haar huwelijk met Eric: “Er zijn traantjes gevloeid, zeker omdat mama dit niet meer kon meemaken”

  Na enkele pijnlijke relatiebreuken en aanhoudende gezondheidsproblemen lacht het geluk Xandee (41) weer toe. De voormalige Touch of Joy-zangeres gaf haar jawoord aan Eric Vanmanshoven (37). Door de coronacrisis werd het geen groot feest, maar er was wel een intiem diner met een eenvoudig menu. “Angus beef met frietjes, en een dame blanche! Simpel, zoals we zelf zijn”, lacht de zangeres.
 2. Julie, de ex van Mathias Vergels, krabbelt terug recht: “Ik wou zo snel mogelijk weer op eigen benen staan”
  PREMIUM
  Showbizz

  Julie, de ex van Mathias Vergels, krabbelt terug recht: “Ik wou zo snel mogelijk weer op eigen benen staan”

  Vijf maanden na de onverwachte breuk met ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels (28) legt Julie Houtman (28) haar hart bloot. Ze heeft een belangrijke les geleerd. “Ik ben nu voorzichtiger in de liefde”, zegt ze. “Ik zal niet weer zo snel gaan samenwonen.” Julie, die naar eigen zeggen steviger in haar schoenen staat dan ooit, wil het rustig aan doen voor zichzelf én voor zoontje Emile (2). “De tips van de psychologe hebben me echt geholpen.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement