Hanne, Julia en Marthe. Laatstgenoemde kon vanwege een coronabesmetting niet fysiek aanwezig zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Hanne, Julia en Marthe. Laatstgenoemde kon vanwege een coronabesmetting niet fysiek aanwezig zijn. © Kristof Ghyselinck

Het eerste gesprek met kersvers K3'tje Julia: “Ik wil bewijzen dat Nederlandse meisjes wél tot het einde der tijden meekunnen”

ShowbizzK3 is weer compleet. Ondanks het feit dat ze twee keer ‘K2 Zoekt K3’ wist te overleven dankzij een golden ticket, mag Julia Boschman zich sinds gisterenavond de nieuwe collega van Hanne en Marthe noemen. Daarmee heeft de meidengroep - na Josje en Klaasje - alwéér een Nederlandse blondine in de rangen. Derde keer, goede keer dan maar? “Na een jaartje opgeven omdat ik het te zwaar vind? Vergeet het.”

51 reacties

 • Sandy Boets

  1 jaar geleden
  Je gaat dat geweldig doen Julia. Studio 100 zal er alles aan doen om je asap de juiste zangtechnieken te kunnen leren met jullie zang leraar, het wordt alleen maar leuk en zowel jij als Marthe en Hanne en het leuk team dat je rond je hebt gaat zich voor 100% geven samen met jou! Het is hard werken meid maar je moet er vooral van genieten. Go for it Julia! K3 is weer compleet!
 • Jan De Vos

  1 jaar geleden
  De beste heeft gewonnen, dat is duidelijk. Diede was ook goed, en Emmy was iets minder, maar ook verdienstelijk. Dus Gert heeft nog 2 kandidaten op wachtlijst.
 • eli bosch

  1 jaar geleden
  Derde keer, goede keer. Ik begrijp de keuze van Hanne en Marthe. Amy vond ik ook een schattig K3tje maar van Julia zullen ze energie krijgen. Een meisje vol dynamiek, zonder issues en vol levenslust.
 • Jozef Vermeulen

  1 jaar geleden
  Er zijn 17 miljoen Hollanders en maar 6,5 miljoen Vlamingen, natuurlijk moest de nieuwe een Hollandse worden.
 • Reygaerts raf

  1 jaar geleden
  Het was altijd al duidelijk dat een Hollandse moest winnen, anders verkoopt K3 als product niet meer goed in Nederland hee. Het is uiteraard studio 100 en dus Gert die heeft beslist wat K2 moest zeggen, juist dat die 2 werknemeemsters mogen kiezen, dat gelooft toch geen kat. En ondertussen passeert Gent nog eens langs de kassa met dat programma, goed gezien.
 1. Rijvers Festival mikt in 2023 nog groter: “Nergens anders in Vlaanderen zal je zoveel winnaars van de MIA’s en Kastaars te zien krijgen”
  PREMIUM
  Zomergem

  Rijvers Festival mikt in 2023 nog groter: “Nergens anders in Vlaanderen zal je zoveel winnaars van de MIA’s en Kastaars te zien krijgen”

  Met meer dan 100 artiesten, vier festivaldagen en een nog grotere versie van de razend populaire TikTok-stage trekt Rijvers Festival ook dit jaar weer alle registers open. Zo zullen onder meer Bart Peeters, Metejoor, Average Rob, Intergalactic Lovers, Regi en de Nederlandse popsensatie Flemming te bewonderen zijn op de velden naast het Keigatbos. “Nergens anders in Vlaanderen zal je zoveel winnaars van de MIA’s en de Kastaars te zien krijgen.”
 2. Nog voor ze één noot hoorden, dropt speurdersteam ‘The Masked Singer’ al eerste namen van verdachten: “Hoe cool zou dat zijn”
  Play
  Showbits

  Showbits was exclusief bij de eerste opnamedag van 'The Masked Singer': speurders­team dropt eerste namen

  Hoe klaar zijn de speurders voor de zoektocht naar ‘The Masked Singer’? Morgenavond starten de uitzendingen op VTM, maar Showbits was - weken geleden al- exclusief op de set van de show. Jarne spreekt er met Julie Van den Steen, Andy Peelman en Bart Cannaerts, nog voor ze ook maar één zanglijn van de gemaskerde deelnemers hebben gehoord. Bekijk het in een nieuwe Showbits.