Hanne, Julia en Marthe. Laatstgenoemde kon vanwege een coronabesmetting niet fysiek aanwezig zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Hanne, Julia en Marthe. Laatstgenoemde kon vanwege een coronabesmetting niet fysiek aanwezig zijn. © Kristof Ghyselinck

Het eerste gesprek met kersvers K3'tje Julia: “Ik wil bewijzen dat Nederlandse meisjes wél tot het einde der tijden meekunnen”

ShowbizzK3 is weer compleet. Ondanks het feit dat ze twee keer ‘K2 Zoekt K3’ wist te overleven dankzij een golden ticket, mag Julia Boschman zich sinds gisterenavond de nieuwe collega van Hanne en Marthe noemen. Daarmee heeft de meidengroep - na Josje en Klaasje - alwéér een Nederlandse blondine in de rangen. Derde keer, goede keer dan maar? “Na een jaartje opgeven omdat ik het te zwaar vind? Vergeet het.”

51 reacties

 • Sandy Boets

  2 maanden geleden
  Je gaat dat geweldig doen Julia. Studio 100 zal er alles aan doen om je asap de juiste zangtechnieken te kunnen leren met jullie zang leraar, het wordt alleen maar leuk en zowel jij als Marthe en Hanne en het leuk team dat je rond je hebt gaat zich voor 100% geven samen met jou! Het is hard werken meid maar je moet er vooral van genieten. Go for it Julia! K3 is weer compleet!
 • Jan De Vos

  2 maanden geleden
  De beste heeft gewonnen, dat is duidelijk. Diede was ook goed, en Emmy was iets minder, maar ook verdienstelijk. Dus Gert heeft nog 2 kandidaten op wachtlijst.
 • eli bosch

  2 maanden geleden
  Derde keer, goede keer. Ik begrijp de keuze van Hanne en Marthe. Amy vond ik ook een schattig K3tje maar van Julia zullen ze energie krijgen. Een meisje vol dynamiek, zonder issues en vol levenslust.
 • Jozef Vermeulen

  2 maanden geleden
  Er zijn 17 miljoen Hollanders en maar 6,5 miljoen Vlamingen, natuurlijk moest de nieuwe een Hollandse worden.
 • Reygaerts raf

  2 maanden geleden
  Het was altijd al duidelijk dat een Hollandse moest winnen, anders verkoopt K3 als product niet meer goed in Nederland hee. Het is uiteraard studio 100 en dus Gert die heeft beslist wat K2 moest zeggen, juist dat die 2 werknemeemsters mogen kiezen, dat gelooft toch geen kat. En ondertussen passeert Gent nog eens langs de kassa met dat programma, goed gezien.