Ines De Vos.
Volledig scherm
PREMIUM
Ines De Vos. © Photo News

Het eerste gesprek met Ines De Vos (50), mevrouw Bart De Pauw: “Ik ken de waarheid. En ik kan daarmee leven”

Drie jaar geleden, bijna dag op dag, barstte op de Reyerslaan een bom. Ergens in Lier, bij een gezin met drie kinderen, gebeurde hetzelfde. Bart De Pauw (52) - tv-maker, echtgenoot en vader - werd wereldnieuws. 'Een zaak.' Bleef al die tijd onzichtbaar: Ines De Vos, z'n vrouw. Enkel intimi zagen hoe ze vocht. Voor de kinderen. Het bedrijf. En finaal ook haar huwelijk. In wat haar eerste interview ooit is, blikt ze op die periode terug. "Die eerste twee jaren probeer je gewoon overeind te blijven. De verwerking: die begint nu pas."

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Bart De Pauw staat tegenover 10 vrouwen: “Ja, hun namen worden bekend. So what? Zíj moeten zich niet schamen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Bart De Pauw staat tegenover 10 vrouwen: “Ja, hun namen worden bekend. So what? Zíj moeten zich niet schamen”

  De kogel is door de kerk: Bart De Pauw (52) zal zich wel degelijk op een proces moeten verdedigen. Minstens tien actrices en (ex-)medewerkers betichten de tv-maker officieel van grensoverschrijdend gedrag. Eind mei noemde Bart De Pauw zich al klaar voor een proces. “Voor het eerst zal ik context kunnen geven bij al die aantijgingen.” Tot op vandaag blijft de televisiemaker er van overtuigd dat hij geen misdrijf heeft gepleegd.
 3. Mijn Beste Boek. Jan Verheyen is supertrots op zijn derde worp: “Mijn vrouw is na een paar hoofdstukken gestopt, het is haar ding niet”
  Kunst & Literatuur

  Mijn Beste Boek. Jan Verheyen is supertrots op zijn derde worp: “Mijn vrouw is na een paar hoofdstuk­ken gestopt, het is haar ding niet”

  Geen traditionele Boekenbeurs dit jaar, maar met de herfstvakantie in het verschiet is dit wél de periode om aandacht te besteden aan onze auteurs én boeken. Gedurende twee weken fileert een van hen zijn eigen oeuvre en het huidige aanbod voor het Feest van het Boek, met als resultaat enkele tips voor een bezoek aan de boekenwinkel. Vandaag: Jan Verheyen (57), die net zijn derde boek uit heeft. “Het boek verschijnt ook in Nederland. Ik ben heel benieuwd naar de reacties, want daar kennen ze mij niet.”
 1. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias

 2. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels