Vier
Volledig scherm
PREMIUM
© Vier

Het eerste gesprek met de Mol: "Ik werd steeds brutaler en nóg verdacht niemand me"

ShowbizzLennart Driesen (26), de jongen met het schattige gezicht en de puppyogen, heeft de boel meesterlijk belazerd en blijkt de saboteur van het Play4-programma 'De Mol'. Zijn medekandidaten stonden erbij en keken ernaar. "Een lachske, ne zwans, een beetje humor: zo sta ik nu eenmaal in het leven. Ik heb tijdens de opnames de productie een keer wijsgemaakt dat ik een positieve coronatest had afgelegd", lacht de opvoeder uit, euh, Schoonbroek. Hoe de misschien wel strafste ‘Mol ‘ ooit het allemaal voor elkaar kreeg.

22 reacties

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Heb er nooit naar gekeken en heb het ook nooit gemist.
 • Jean-Paul Vonck

  1 maand geleden
  Een fantastisch seizoen maar van de mol verwacht ik toch ook dat de sabotages op een sportieve manier plaats vinden. Zomaar €10.000 uit de groepspot halen voor een vermeende vrijstelling vind ik nogal ‘goedkoop’. Zeker ook al omdat hij toch zal gebrieft geweest zijn over wat anderen hadden geboden.
 • Roger Gilis

  1 maand geleden
  En in Nederland is de winnares gaan lopen met 70.000 euro.
 • E VN

  1 maand geleden
  In feite heeft de mol niet veel bijzonder werk gehad dit jaar; de anderen hebben zelf meer dan voldoende gefaald! Het is wel duidelijk dat het al enkele jaren niet meer om de geldpot te doen is. Geld binnenhalen wordt steeds moeilijker en het is ook duidelijk dat de programmamakers een maximum willen besparen/minder geld uitgeven. Dat een opdracht lukt is meer en meer een als..dan...en verhaal; meer en meer onmogelijk dus.
 • Ann Verschueren

  1 maand geleden
  Als ge het achteraf nagaat ja..na eerst de pot zo goed als leeg geroofd te hebben, zorgde Lennert de volgende aflevering in het sprookjesbos en huis ineens dat alles lukte en er terug veel geld in de pot kwam..om de verdenking van hem af te wenden? en omdat het waarschijnlijk moest lukken van de producers? was gemakkelijk wat hij zat verborgen en kreeg instructies via gsm