Exclusief voor abonnees

Het eerste dubbelgesprek van Fabrizio en zijn Lotte: “Mensen spelen zieke spelletjes om ons uit elkaar te krijgen”

Fabrizio Tzinaridis en zijn nieuwe liefde Lotte.
Kristof Ghyselinck Fabrizio Tzinaridis en zijn nieuwe liefde Lotte.
“Ik ben mezelf maandenlang verloren in het nachtleven”, zegt Fabrizio Tzinaridis (27) over de woelige tweede helft van 2019. Met zijn nieuwe lief Lotte (20) aan zijn zijde vindt hij zichzelf eindelijk terug. Toch is er veel en soms erg bitse commentaar op hun prille relatie. “Onbegrijpelijk dat zoveel mensen zieke spelletjes spelen om ons uit elkaar te krijgen”, zegt Lotte aan Dag Allemaal.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Joyce Noppe

  Ja echt ik vind dat dus ook he.. laat dat koppel gerust.. dat iedereen hem eens moeit in zijn eigen relatie of leven.. Ik snap dat echt niet he.. de jaloezie van tegenwoordig is echt ver gekomen hoor.. fabrizio en Lotte veel succes samen

 • kelly stroobantd

  Filip het is die dochter dat zelf de keuze maakt om met die persoon thuis te komen en zelf te ondervinden in de tijd dat ze samen zijn wat wel of niet goed is in die relatie. Iedereen heeft partners gehad en iedereen moet ondervinden . Het is nu omdat er bekende in het spel zijn dat wij moeten oordelen . Ik denk het niet! Laat ze hun gang gaan .

 • filip schandevyl

  Het moet je dochter maar zijn dat met zo iemand thuis komt!!

 • Noël Dierickx

  Ze zal wel een tijdje bij hem blijven: vooraleer je zo een prentenboek uitgelezen hebt...

 • Chantal Claes

  Zolang hij er geen gore s.x taal uitslaat waarbij hij zo platvloers overkomt, vind ik die man best ok. Alle geluk samen.